Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vladimír Škopek

11. 8. 2012 18:53
Jojo, ale..

Mimo téma: Pokud se zbavíte slova "křesťanská" v názvu, přijdete o velkou část voličstva. A i v mých očích velmi klesnete. V době, kdy pociťujeme kulturní rozklad a zapomínáme na kořeny které nás utvářely, tak plánujete dělat to samé se sebou - a tím vlastně tyhle trendy posvětit. To je slabošství a cesta do pekel. Lidé, kteří chtějí mravní obrodu společnosti, tak ti pochopí že nejste součástí řešení. Volit stranu, která se - podle současné západní módy - stydí sama za sebe, to fakt nemá cenu. Doufám, že to neuděláte.

1 0
možnosti

bednarik62

25. 7. 2012 16:47
Opravdu

pane Bělobrádku, český národ v rámci Evropanů vymírá, plátců nemocenského ubývá, náročnost na stárnoucí generaci a imigranty denně narůstá, léčiva jsou stále účinnější ale drazší----- to všechno velmi dobře víte, ale opomíjíte. Já být vámi tak otevřu postgraduální studium pro starší dámy a to v oboru sběru, využití a působení léčivých bylin. Ústěšné absolventky by získali titul KořDr, odvozené od babky kořenářky z 18. a 19. století. Tímto studiem URČITĚ získáte na popularitě a současně pomůžete neduhami postiženým spoluobčanům. Určitě šalvěj bude levnější než pilulka z Číny.

0 0
možnosti

Vladimír Škopek

11. 8. 2012 18:56
Re: Opravdu

Pan Bělobrádek naopak silně podporuje zvýšení porodnosti a podporu rodin s dětmi. Je to jeden z mála politiků, kteří o tomhle obrovském takřka tabuizovaném problému mluví. Chce to trochu zahledat.;-)

0 0
možnosti

AAA2

25. 7. 2012 15:46
Boze boze

tak v jednom odstavci nechteji slucovani pojistoven (ac jinak je snem socialistu jedna statni "pojistovna" a konkurence sproste slovo) a hned v dalsim chteji statem zrizovanou sit zdravotnickych zarizeni?

Neprotireci si tak trochu nahodou?

0 0
možnosti

Josef Kobylka

25. 7. 2012 16:14
Re: Boze boze

Nějak se musejí zviditelnit.:-/

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS