Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vladimír Škopek

25. 8. 2012 22:05
JO

Vůbec pemýšlet nad tím, že vypustíte slovo křesťanská, to dost mate a štve voliče. V době kdy se nám rozpadá kultura nelze znevažovat vlastní kořeny. To vás potom fakt nemá cenu volit, protože to jde přesně proti duchu toho, co od vás voliči očekávají. Doufám tedy, že už se tímhle zabývat nebudete.

1 0
možnosti

Tomáš Dulík

27. 8. 2012 4:24
Re: JO

Slovo "Křesťanská" v názvu KDU-ČSL dělá všem křesťanům medvědí službu!

Proč:

1. politik (nebo jeho strana) velmi často nemůže volit mezi dobrem a zlem, ale pouze mezi dvěma zly. Proto Kristus nebyl a nechtěl být světským králem=politikem!

2. V každé politické straně se objeví lidé, kteří svými kauzami kazí dlouholetou práci ostatních. Ale u strany, která má reprezentovat křesťany, bych očekával okamžité vypuzení takových individuí. Jak může být členem Cyril Svoboda po jeho kauze s Charitou? Jak může Čunek být stále členem a senátorem, když každá stavební firma v našem regionu vám potvrdí, že na vsetínské radnici bral úplatky za stavební zakázky? Proč je nadále členem KDU Jaromír Schneider, vyšetřovaný v roci 1997 kvůli svévolné půjčce 40mil. Kč z rozpočtu města Zlín soukromé firmě (http://www.radio.cz/cz/rubrika/zpravy/zpravy-streda-30-dubna-1997#3)?

Jenže pokud byste z KDU vyházeli všechny, kdož mají máslo na hlavě, kdo by tam zbyl? Pan předseda a hrstka idealistů :-(

0 0
možnosti

Zetor Milda

18. 8. 2012 17:40
Nejvíce přívrženců má strana na jižní Moravě.

Možná je tedy namístě poctít své skalní voliče hrdým názvem Českomoravská. Slezané se snad neurazí. Býval bych raději vypustil národnostní specifikaci a nový název mohl znít Křesťanská Lidová Unie Demokratů, ale strana hodlá změnit zřejmě jen druhou část názvu strany. A tak název Českomoravská se dá akceptovat jako pocta a dík mohutnému množství skalních voličů na Moravě. R^ V

1 0
možnosti

všd

17. 8. 2012 13:42
Chtělo by to, zbavit se Kmentové

Tahle baba toho napáchala víc než dost a tato kachna je pravděpodobně také její dílo.

1 0
možnosti

velký jarda

17. 8. 2012 13:37
Já doslova miluju

tyhle týpky, co něco furiantsky plácnou, pak se někde dočtou, že řekli pěkný nesmysl a pak  sáhodlouze popisují jak jsou všichni kolem blbí a že to mysleli  úplně jinak. V tomhle byl přeborník Paroubek ale tenhla řeznickej ho možná ještě  přetrumfne.

2 0
možnosti

jirka1965

17. 8. 2012 15:48
Re: Já doslova miluju

Jste typický čtenář Blesku. Taky věříte všemu, co vám média nakukají.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS