Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy máte říci jasné slovo, Bělobrádku. Jste předseda, tak jasně deklarujte, zda budete usilovat o zrušení tzv. druhého pilíře či si jenom zde natřásáte perka ?

0 0
možnosti
VH

Jen na okraj: třetí pilíř funguje a má širokou klientelu. Proč by tedy neměl fungovat pilíř druhý?

1 2
možnosti
MS

Protože z III. pilíře lze vystoupit a vybrat si vložené peníze. V II. spoříte 30 let bez možnosti odstoupit a po těch 30 letech vám mohoui řící, že tam žádné peníze nejsou,v lepším případě jen polovina.

4 0
možnosti
VH

Bohužel. Mnoho lidí věří prolhaným politikům, kteří si své postavení získávají a udržují pomluvami současné vlády. Jsou to mj. i politici KDU-ČSL, strany koalice, jejíž vlády přípravu penzijní reformy zahájila. A v původní koalici i výsledky Bezděkovy komise přijala a prosazovala.  Tehdy ji v "poslední chvíli" zasekl expremiér Paroubek. Jen proto, že s ní (jako s ničím) nesouhlasili "Marťané", se kterými chtěl vládnout. Od té doby se stala tato reforma hlásnou troubou "protireformace". Tímto postojem ČSSD, KDU (a kdysi i Zelených) je samozřejmě veřejnost znejistěna. Zlý úděl těch, kdož budou muset žít ze státní minipenze mají již dnes na svědomí Paroubkové, Sobotkové, Bělobrádkové, .....

1 1
možnosti
EJ

Mé osoby se již to netýká. Děti udělali jednu věc.Vybrali si spořící účet a mohou s tím manipulovat jak chtějí a vybrat many, kdy se jim to bude hodit. Myslím, že na věčné časy a nikdy jinak, už tady bylo.:-/

3 1
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL