Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MZ si chtěl nahnat politické body a tak zvolil svoji známou metodu - plivnout a potom dělat, že se nic nestalo. Typické jednání českého politika.

1 0
možnosti

Pan Kalousek není naším členem ani agentem. V jazýčku se mýlíte. Od roku 1990 v současnosti nejsme v páté vládě...

0 0
možnosti

J54i18ř67í 91V19o13l25k47a

26. 3. 2013 10:38

No, tak čekám na odpověď na moje tři otázky..nekecejte mi do toho ...je Kalousek Váš agent? Předpokládám, že jste mu vydali celou tu Bechyni, či tchýni úmyslně, tu už taky nemá, tak mu něco dejte. Víte, jako nadstranický president si nedovolím tvrdit, kdo je největší blboun, ale v rámci toho všeho vím, že vyhraji.

1 1
možnosti

Plevelem sice nejste ale vždy jste jazýčkem na vahách který zkomplikuje vládnutí straně která vyhrála volby a je jedno která to je.

0 1
možnosti
Foto

A bude hůř. President Miloš Zeman se teprve rozjíždí. Přece všichni vědí, že jeho největší snahou je pronést nějaký ten bonmot, za něj prodá i republiku.

Sebranka, do níž patří oba zmínění senátoři, se již houfuje za svým králem v naději, že u bohatého stolu se objeví nějaký ten pamlsek, případně - což je možná horší - je král ochrání před šatlavou a zlými dráby. Čekají nás pěkný časy.

2 0
možnosti

Náš Milouš je příkladem absolutní chytrosti,  neomylnosti a samolibosti, že v tomto svého předchůdce strčí do kapsy. Opět se bonmoticky zaskvěl, když určité politické strany nazval plevelem. Strašně rychle vyrostly a zasvinily naši politickou scénu, v tom má pravdu. Ale taky vůbec nedovedu pochopit, jak mezi tyto plevelné strany mohl zařadit ČSL, která je na politické scéně už hodně dlouho a rozhodně to není žádná politická jednorázová rychlokvaška s jepičím životem. Je pravdou, že politiku této strany nesnáším, ale nazývat ji (politickým) plevelem bych si nikdy netroufnul.Rv

5 0
možnosti

Přiznám se, že už jsem alergická na pouhé slovo "bonmot", natož je ještě poslouchat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL