Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Politické kydy. Děti voličů jsou KDU-ČSL putna. Jediné o co ji jde, jako nakonec všem politikům, je koryto státního rozpočtu.

2 0
možnosti
Foto

"Snížení DPH na vybrané dětské zboží" mně osobně jako dobrý nápad moc nepřipadá. Každá vyjímka ze zákona mi přijde špatná. Ono se dá totiž mnoho věcí ožulit. Byl by to zbytečný brajgl. Již teď je vyúčtovávání DPH pro podnikatele složité (viz všechny ty "přenesené daňové povinnosti", "souhrnná hlášení", "výpisy z evidence", atd. atd.).

Přesně dle vzoru: "Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě!", že?

Nemáte tam něco smysluplnějšího???

1 0
možnosti
Foto

"Společné zdanění manželů" už tady také bylo. A nic moc se to neosvědčilo. Hlavně je to velice nespravedlivé vůči rodičům, kteří nejsou oddáni. A také vůči rodiči, který nemá partnera.

0 0
možnosti

Všechny neuspokojíte, to nejde. Znám ženy, které na oko njsou samoživitelky ale v podstatě vdané. Češi jsou hrozní vyčuránci, řekl bych že ti i oni.

0 0
možnosti
Foto

"Snížení daní pracujícím rodičům" - vždyť to už tady pár let je.

Když toto, pane Bělobrádku, napíšete, pak to vypadá, jako že vůbec nejste v obraze.

1 0
možnosti

Pravda pravdoucí, nějaká ta stovka z daní to nespasí. Bohužel to není jen český problém ale v podstatě celé klasické evropské civilizace. I ve Francii.

0 0
možnosti
Foto

s takovým štědrým donátorem rodiny příliš nezbohatnou. Ten kdo nemá vysoký plat, dostane tímo opatřením nula nula nic. Chtělo by to méně reklamy, ale o to více činů, pane Bělobrádku. Co takhle plošné dětské přídavky, nebo právo rodiny na odpočet DPH ?

0 3
možnosti

Kolik navrhujete ten plošný přídavek (mimochodem: i pro děti Bakaly a Maláčové?) a jak má být vysoký odpočet DPH (raději se neptám, jak ten nesmysl budete realizovat)???  Až to budete vědět, vynásobte číslo dvanácti a pak dvěma miliony. To abyste se dověděl, kolik miliard budete muset sehnat.

1 1
možnosti

Souhlasím, že současná česká společnost žije na dluh i z toho důvodu, že se při natalitě cca 1,4 nenarodí cca 30-40 tis.dětí aby byla zabezpečena prostá reprodukce. Prostředky, které by tyto děti stály utrácíme za zahraniční rekreace, auta i jinak. Asi pan Kural, jinak velmi chytrý a inteligentní pán se vyjádří, že lidí je jako sr.. a pro nové mladé by se stejně práce nenašla. 

A to nemluvím o kvalitě reprodukce, že páry, které mají předpoklady vychovat kvalitní potomky - u těchto žen je natalita ještě daleko nižší a nejde jen o zpoždění proti minulosti (rodíme po třicítce, dříve s nadsázkou v 18).

Co bych doporučoval - podporovat prioritně výchovu, ne plození. Snížit ale např. DPH u dětského sortimentu je dnes téměř nemožné, Britanie to má historicky. Určité "úlevy" vždy vyvolají dotaz - kde na to vzít ... Když ale nebudeme nic dělat, jen chtít nízké daně, levný stát, snížit odvody ... tak skončíme v propadlišti dějin.

1 0
možnosti

P46a77v92e47l 36K89u87r34a89l

24. 9. 2013 20:18

Mé tvrzení je pouze to že v minulosti se to s kvantitou přepísklo a teď jí je prostě třeba omezit a naopak věnovat prostředky na individuální kvalitu... což umožní počet snížit.

A jediné řešení toho že ste něčeho v minulosti vyrobil nadbytečně mnoho je buď najít další uplatnění (což se 20 let nedaří) a nebo prostě začít vyrábět méně a postupně se zbavit skladových zásob jejichž skladování vás stojí moc prostředků.

0 0
možnosti

Co to bude stát a kde na to vezmete? Moc by mně to zajímalo.

  Na co společné danění manželů při jednotné dani ze mzdy a odpočtu na manželku?

  Víte vůbec o čem píšete?

2 1
možnosti

V podstate jen prazdne reci, pokud nenasleduje, kde na to chcete vzit penize. Ale treba se domacnostem vrati neco z cirkevnich. Kdo vi.

4 0
možnosti

Pokud jsem tomu dobře rozuměl, cchtějí ubírat na dávkách a snižovat daně pracujícím. Líp by se pak měli pracující s dětmi než ti na dávkách. Už dnes to tak trochu funguje, ale přesto by to mělo být posíleno, aby se vyplatilo pracovat a vzít i nízkoplacenou práci. Kdyby nebylo církevních restitucí( vím, že nejsou z dílny lidovců), ale souhlasí s nimi, tak by to pro mě byla i volitelná strana.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS