Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč členové KDU opakovaně volí za předsedy lidi, kteří se nevyjadřují křesťansky? Kalousek, Čunek, Bělobrádek...

0 0
možnosti
Foto

Jana Kellera zrovna nemusím, ale v tomto případě měl pravdu.

Naopak agresivita katolíků vůči jinak smýšlejícím hodně lidí odrazuje.

Když jsem včera sledoval předvolební diskusi na ČT, kde lídr Pavel Svoboda neměl jiné argumenty než protiruskou a protiputinovskou rétoriku, tak nevím, kam nás tato "politika" přivede.

0 2
možnosti

Již klasik ekonomických zákonitostí Adam Smith popsal princip toho, proč je napadání "sobectví" nesmysl. Citát: ::::::::: Není to laskavost řezníka, sládka nebo pekaře, které vděčíme za svůj oběd, ale je to jejich ohled na jejich vlastní zájem. Nespoléháme se na jejich lidskost, ale na jejich sebelásku a nikdy jim nezdůrazňujeme naše potřeby, ale jejich výhody.:::::::::::::Když se jedinec ze všech sil snaží použít svůj kapitál na podporu domácího průmyslu tak, aby výroba měla co největší hodnotu, pak nutně usiluje o to, aby roční příjmy společnosti byly co nejvyšší.

Ovšemže většinou není jeho úmyslem podporovat veřejný zájem a ani neví, nakolik jej podporuje … myslí jen na svůj zisk a v tom, jako v mnohém jiném, jej vede neviditelná ruka, aby podporoval cíl, který neměl vůbec v úmyslu.

0 0
možnosti

Lze dokázat i matematicky - teorie her - proč je socialistický altruismus a zdánlivá lidumilnost ve svých důsledcích pro lidi škodlivá.

3 1
možnosti
Foto

máte lví podíl na tom, že ač ateista a člověk, který minulou KDU fakt nemusel, jsem vám to v minulých volbách nakonec hodil a po zvážení pro a proti to nyní udělám opět.

Přeji hodně štěstí.

0 1
možnosti
Foto

Všiml jsem si, že nejste konzistentní v názorech. :-)

0 2
možnosti
Foto

Problém levicových vizionářů je ten, že si neváží pracujících lidí.  Pracující lidi jsou jim jen zdrojem, ze kterého se dá snadno dolovat.  Protože jejich program je založen na pomoci chudým a nezaměstnaným, jejich reálná politika povede vždy k tomu, aby byl dostatek chudých a nezaměstnaných.  Kdyby totiž opravdu chtěli řešit jejich problémy, byli by sami proti sobě, protože by si likvidovali svou voličskou základnu.

Takto přesně myslí i pan Keller a maskuje to svou intelektuální omáčkou.

10 1
možnosti

Výrazem krajního sobectví jsou "vaše" církevní restituce. Jinak si Vás i nadále vážím a moc Vás zdravím.

3 8
možnosti

J69i86ř33í 95A70l14e10x88a

23. 5. 2014 8:59

On pan Bělobrádek něco zrestituoval? 8-o Povídejte, přehánějte!

5 0
možnosti
Foto

Perte se a žerte se...

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS