Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Pane Bělobrádku, ač nemusím vždy souhlasit s Vašimi názory, tentokrát vše podepisuji.  Úroveň žurnalistiky a jednotlivých novinářů povážlivě klesá. Hnáni povinným napsáním X článků denně neověřují pravdivost informací a důvěryhodnost zdrojů. Zkuste si pročíst články a kolik tam najdete pravopisných chyb. Dnes prostě dělá novináře každý, kdo je akční a sežene zprávy jakékoliv úrovně.Rv!!

2 0
možnosti
Foto

Při vší úctě mi ale není jasné, jak lidovci, tak i Vy mohou zůstávat ve vládě, pokud jsou vyvěšovány billboardy "Stydím se za svého prezidenta". Pokud by to bylo myšleno vážně, tak byste ani na okamžik neměl být součástí moci výkonné. Vy a ostatní jste přebírali jmenovací dekrety z rukou prezidenta. Číny dělají muže, nikoliv slova.

0 0
možnosti
Foto

Chápu, že jako ministr máte málo času na rodinu, ale na druhou stranu jste za to velice dobře placen. Jsou povolání, kde jsou placeni mnohem hůř, jsou daleko vytíženější než Vy, jde jim o kejhák a nepláčou - vzpomeňte si, až zase budete jednat, zda přidat peníze hasičům nebo záchranářům...

0 2
možnosti
JS

"Dokázat všem těm duševním gigantům a spindoktorům,že mě opět podcenili."

Proč máte potřebu dokazovat něco lidem, kterých si nevážíte, pane Bělobrádku?

0 2
možnosti
Foto

K Vašemu rozhořčenínad mediálním světem není co dodat. Jsem však trochu bezradný faktem, že nejstena druhé straně  tak bezvýznamnou osobou,která by nenesla i odpovědnost za jejich stav. Tedy pochopitelně co se týčetěch veřejnoprávních. Doposavad to vypadá tak, že desinformační politika ČTvšem politikům navýsost vyhovuje a pan Peter Dvořák je tím nejlepším přítelem.Argument, že by případný zásah byl politickým ovlivňováním nezávislosti  ČT v tomto případě odmítám. Jste jednímze zástupců lidu a je tedy Vaši povinností i podle toho jednat. Takže sivlastně částečně stěžujete na ty, které stojí pod Vaší ochranou. Ano, těžký toúděl politika. Na straně druhé si to můžete zjednodušit. Přestat chránitprivátní zájmy ředitele ČT a zasadit se o touhy a potřeby občanů.

3 0
možnosti
Foto

Souhlas! Krásné Vánoce, Pavle

3 0
možnosti
OF

Vlci vyjí, karavana jede dál.Blbců si nevšímejte.Pěkné svátky.:-PR^

6 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL