Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Pane Bělobrádku, Masaryk neudělal pro český národ vůbec nic dobrého.Právě naopak.Zlomil totiž svojí politikou čechoslovakismu českému národu duši.Tak těžce vybojované sebevědomí českého národa během 19.století bylo zlikvidováno.S tímto se česká společnost potýká dodnes a je hlavní příčinou současného stavu.Bohužel diskutoval jen do určité míry a potom nepohodlné protivníky dal zlikvidovat.Objasnil někdo atentáty na Rašína a Kramáře?Provedli to nastrčené osoby.Podobnost s dnešním děním je více než zřejmá.Ostatní postupně "likvidoval" mediálním povykem a pomluvou.Opět nastrčenými "novináři".Podobnost s dneškem čistě náhodná.Jen jeho úsloví,že"Státy se udržují ideály na kterých vznikly" je pravdivá a do puntíku se v případě jeho díla Československa potvrdila hned několikrát.Nebyl to žádný státník, ale agent Západu.V jeho myšlení je hlavním proudem nenávist vůči Rusku.Západní politici a Masaryk Rusku nerozuměli a nerozumí mu ani dnes.Český národ a stát mohou prosperovat jen když se natrvalo zbaví masarykismu se vším co k tomu patří a vrátí se ke kořenům národního obrození.

0 0
možnosti
OP

Ukažte jediného státníka na české politické scéně. Masarykovi nejbližší přátelé byli humanitní vzdělanci a s nimi se učil demokracii. Přátelé současných politiků jsou lobbisté, estébáci a nejrůznější podvodníci. Státník by mezi takovou pakáží nepřežil

0 0
možnosti
Foto

Ano, Československo je příkladem, že císař pán si má rozmyslet, komu jako novopečenému poslanci nepodá ruku. To jsou pak ty důsledky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL