Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J69a72r51a 74R80a48n40k

18. 5. 2015 20:08

Putin uz moc zatloukat nemuze, neco malo priznal a po vcerejsim "zatceni" dvou skutecnych "zelenych muziku" si zrejme pripravuje .......vysvetleni:-(

http://www.theguardian.com/world/2015/may/18/russian-soldiers-ukraine-trial-terrorism-charges

0 2
možnosti

Škoda že panu Bělobrádkovi na školení v USA nevysvětlily, proč v každé zemi, kde v poslední době USA změnily politický režim, došlo k masivnímu poklesu životní úrovně a nárůstu násilí. Viděli jsme to u Iráku, Afghánistánu, Libye a nyní u Ukrajiny.

4 0
možnosti
Foto

Tam kde vládnou politici, tam vždy bude to co popisuje jeden z nich.  Jeho rady nekrást jsou k smíchu, když plat politiků je založen na olupování produktivních lidí.

1 0
možnosti

Hlavně si uvědomte že peníze jak si nerostou na stromě a ministerstvo financí není dojná kráva, jež je povinna všechny nápady platit a přikazovat ji jak má vybírat daně ... .

Problém je především v naší zemi a zde reálně hrozí znova rozmáchlé financování všeho, jež v budoucnu nebude ufinancovatelné už bez zdrojů EU.  Prostě jednejte tak abychom nebyli druhé Řecko !

4 0
možnosti

Ze severu Čech vzkazuje soudce Novák a propuštěnec Novák - s korupcí pane Bělobrádek musíme bojovat doma ! Nakonec i tzv.církevní restituce jsou obrovskou korupcí.!!

7 0
možnosti
Foto

Z nadpisu zřejmě správně patří vypustit to "a", aby tam stálo: "nebát se nekrást".

3 0
možnosti

Ukrajinská vláda a parlament pro ukrajinské obyvatele nedělají vůbec nic.

Soustředí se jen na posilování armády, zákaz komunismu a odstraňování komunistických názvů a symbolů, Jaceňuk cpe peníze do budování ostnaté hranice s příkopy s Ruskem.

Zatím jediné, co ukrajinská vláda a parlament zvládají brilantně je vyhrožování a lhaní. A takovou sebranku chcete podporovat z našich peněz?

13 2
možnosti

Prostí lidi jsou mnohdy tvrdě poučeni se nemotat mocným do správy a to od oblastní úrovně až po tu nejvyšší a bez  lidí to jak si nepůjde, bude to zase jen důl na ... . Zde je jiná historická cesta ... .

1 0
možnosti
Foto

Současný kyjevský režim, který se dostal k moci za pomocí nelegitimního násilného převratu svržením demokraticky zvoleného prezidenta a který vraždí vlastní občany, má u svého obyvatelstva opravdu "podporu".

Údajně 95% ukrajinských mužů nechce umírat za zájmy kyjevských zločinců a hrstka obránců Doněcka a Luhanska uštědřila tomuto režimu zdrcující porážky.

Nepochopím, že demokraticky smýšlející člověk může současný kyjevský režim podporovat. Tento režim patří před soud za válečné zločiny a jeho podporovatelé též.

Jen jsem zvědavý, kolik miliard do tohoto režimu ještě napumpuje MMF a EU, než zbankrotuje.

9 3
možnosti

Už jste našel ten zákon? ;-D

0 0
možnosti
Foto

Pumpování peněz pučistickému režimu je horší než sypat to do černé díry. Raději se zaměřte na to, o co se máte starat a nedělejte další dluhy, děkuji !!

8 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS