Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I díky takovým jako jste vy, pane předsedo   - Morituri te salutant . Vaši občané vás zdraví.

0 0
možnosti
ZV

Z38u35z84a88n78a 76V67a86s42s

10. 7. 2015 13:09

Kto je to " musíme"? Nie je to náhodou vláda ČR, ktorá na skutky dostala mandát? Dostali ste zodpovednosť a nedivte sa, že si ju veľká časť obyvateľov ČR berie späť. Pri pohľade do VB, Francúzska, Nemecka na priebeh multikultúrneho obohatenia môžem skonštatovať len : "je to hnus, velebnosti!" Prispeli ste k reálnej možnosti, že to v ČR bude podobné. Takže si svoje reči, s prepáčením...

3 0
možnosti
LR

Že přijímání uprchlíků je naprosto bez rizika svědčí nejlépe graf z údajů Eurostatu:

http://rastica.rajce.idnes.cz/nastenka/#kriminalita.jpg

1 0
možnosti
LR

JIný bloger upozornil na jeden typický důkaz pravdivosti páně Polického o nenárustu počtu znásilnění v multikulti Švédsku.

---

http://www.opq.cz/13592

---

1 0
možnosti
MK

Brutálních znásilnění ve Švédsku přibývá a aktuálně je na druhém místě na světovém seznamu zemí ve znásilněních. Oproti roku 1975, kdy bylo policii hlášeno 421 znásilnění, vzrostl tento počet v roce 2014 na 6620. ....................Polický nám vysvětlí, že tomu je naopak a že to klesá.....Blb

2 0
možnosti
GK

keci v kleci Rv Podobne hovorili soudruzi na schuzich ROH a skutek utek. Stale se neco muselo ale kulovy se udelalo.

Uz jenom veta "Ani jedno nebude rychlé ani snadné" rika vse. Problemy se bud resi hned a nebo se o nich jen zvani.

6 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že jste politik a dokonce předseda vládní strany by mě zajímalo především co konkrétně už děláte.

Slova jako "musíme" pokud se nenaplní ve skutky jsou jen slovaRv

3 0
možnosti
MK

Dělají to samé co ty....Hloupě žvaní

4 1
možnosti
JS

J52o29s27e73f 53S24u16k

10. 7. 2015 9:19

Já s vámi celkem souhlasím, ještě je třeba říci, že je třeba jednat rychle a že bezpečnostní kriterium musí být základem pro náš postup. Evropa může pomoci i tím, že zůstane pro rozvrácený kontinent Afriky příkladem, že je možné a prospěšné pokojné soužití jedinců i států..Jsem rád za posun k reálnému pohledu, kdy si začínáme uvědomovat, že migrační vlnu v řádu stamilionů nemůže ani při nejlepší vůli Evropa zvládnout umisťováním migrantů na svém území..

0 0
možnosti
SB

A ještě jednu výtku k Vašemu článku: Píšete, že bychom do problému měli zapojit Saúdkou Arábii.

Dovolím si nesouhlasit: Saúdská Arábie je svrchovaný stát a svou přistěhovaleckou politiku si může realizovat tak, jak chce ona. Nemáme právo jí tam kýblovat lidi, které ona dobrovolně přijmout nechce.

Odmítněme ty lidi přijmout na svém území. To je naše právo. Ale Saúdům nemáme právo předepisovat, že ten, koho nechceme my, musí být přijat u nich. Navíc ani to by nebylo řešení: Stejně jako není nafukovací Evropa, tak není fnafukovací ani Saúdská Arábie. Jednou by to přelidnili i tam (a, to ponechávám stranou, že Saúdové na přelidnění své země úspěšně pracují i sami, ale to je na jinou diskusi) a co potom?

Vytloukání klínu klínem (kvóty v rámci EU, zapojení Saúdské Arábie do problému apod.) prostě není řešením. Jednou se naplní i kapacita těchto nových klínů a opět nastane otázka, která byla na konci předchozího odstavce: co potom? A navíc, jak jsem již napsal: Saúdská Arábie není povinna zapojit se do našeho programu, protože je to svrchovaný stát.

3 0
možnosti
SB

Váš článek považuji za snůšku lží, polopravd a demagogií.

Především proto, že se nezmiňujete o příšerném tempu přírůstku počtu obyvatel v zemích, odkud k nám přistěhovalci míří. Přitom to je hlavním důvodem té přistěhovalecké vlny. Prostě je jejich země už nemohou uživit, a tudíž oni jdou někam, kde ještě je co jíst. Ovšem problém spočívá v tom, že v Africe nadále přibývá lidí jak na běžícím pásu, a jestli ten příliv přistěhovalců nezastavíme, tak jednou ti nadbyteční Afričané přelidní Evropu a bude to neřešitelné.

Já vím, že Vaše pokrytecké vyznávání pokrytecké víry Vám zakazuje o tomto problému psát, avšak v tom případě nemá cenu se k tomu vyjadřovat. Příměr: Když z jakýchsi pokryteckých důvodů nebudu u alkoholika smět napsat, že je to alkoholik a že by se měl podrobit léčení, avšak budu se zamýšlet nad tím, proč nevystačí s platem, proč mívá pravidelné problémy s včasností příchodu do práce, proč má ty nebo ony jiné problémy, tak snad nemá ani cenu, abychom o tom mluvili. Jestliže tak zásadní problém, jako je jeho alkoholismus, nesmím pojmenovat, tak nemá cenu, abych se zamýšlel nad tím, jak by se jeho doprovodné problémy daly řešit.

6 0
možnosti
MK

Pokud chcete stabilizovat a pomoci Sýrii , tak podporujte Asada a ne islámské teroristy, kteří proti němu bojují. 

Myslím, že nikomu není lhostejná osud lidí ze Sýrie a Iráku, ale osobně je mi lhostejný osud těch běženců v Itálii a Řecku. kteří podle barvy pleti, opravdu, ale opravdu nepochází z té oblasti a za další. Soucit nesmí převážit nad odpovědností. Ono totiž nejde o to co je teď, ale o budoucnost. Jenže vy politici myslíte krátkodobě a navíc jen jak obhájit svoje korytaRv

5 1
možnosti
JK

Asad je masový vrah neštítící se pustit na civilní obyvatele bojový plyn... To je odpovědné? A přestaňte už konečně s tím osobním urážením oponentů (tykání, sprostoty). Dělá vám to dobře? Jsem též věřící, nikoliv praktikující křesťan. Neznám ve svém okolí jedince, který by se choval tak agresivně vůči jinému názoru nebo víře.Rv

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS