Diskuse

17. listopad: odkaz, poselství, závazek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uklidňuje mě jen fakt, že už téměř nikoho nezajímáte...

0 1
možnosti

J80a86n 54P48a88v36l31í95k

17. 11. 2015 17:55

Zcela jistě ke zmíněnému odkazu nepatří kolaborace s vládou, jejímž nejmocnějším členem je ministr s estébáckými manýry, který si s vaší pomocí privatizuje stát a zavádí "nové pořádky", podobajícím se nápadně těm normalizačním. Hrát s maskou lidské tváře pro jednoho z největších gaunerů je pokrytectví par excellence.

0 1
možnosti
Foto

Pane Bělobrádku, díky za slova podstatná, která se k narozeninové oslavě hodí víc než cokoliv jiného. Závazek a odkaz... poselství. R^

2 0
možnosti

Jen si k tomu uvědomte, že pan Bělobrádek reprezentuje stranu, která za těch posledních 26 let byla ve vládě téměř vždy a koalovala s kýmkoli. Za minulého režimu se udržela též a její spolek Pacem in terris není něco, na co by měla být hrdá.

Oni vůbec nemají právo komukoli předávat nějaký etický a morální odkaz nebo poselství.

0 1
možnosti

Píšete, že máte pomáhat tém méně štastným.....takže bezdětní jsou podle vás ti méně šťastní, když je podle svých slov považujete za černé parazity systému?

0 1
možnosti

Pane Bělobrádku, přeložme si, co jste napsal: my si ty "uprchlíky" do své země vpustíme, ať se vám to líbí, nebo ne, protože je ušlechtilé lidem pomáhat.

5 4
možnosti