Diskuse

Evropa je prostorem společných hodnot

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Konvičku odsud vypalestrovali když to otisknul svůj projev. Bělobrádek si tu začíná rozvíjet předvolební kampaň zcela nezakrytě a admini nic.

1 0
možnosti
Foto

Tenhle člověk je mi nepříjemný. Můj radar mi posílá signál, pozor na něj, nemluví pravdu. Tím co tvrdí, se snaží zakrýt postranní cíle.

1 0
možnosti

S tímto se může snad každý ztotožnit!

Pokud budete vést lidi k nezávislosti na státu a na stranách, ke společenské odpovědnosti, k Pravdě, k vzájemné úctě, svobodě a spravedlnosti, budu vás volit!

Podepsal bych se pod celý text. Jen bych pro futuro ze společesntví Evropské unie nevylučoval žádnou zem, pokud splní naše podmínky a bude ctít naše evropské hodnoty.

0 0
možnosti

pane Bělobrádku, jděte do ...... (Brusele).

Tam vaše nicneříkající tlachy taky poslouchat nebudou ale možná vám, ze slušnosti, zatleskají.

"Když nám vnutí uprchlické kvóty, budeme se bránit soudně, řekl Bělobrádek" - KECY

"Pavel Bělobrádek: Pokud jde o Romy nebo uprchlíky, musí jít politik proti „hlasu lidu“. Pravda se odhlasovat nedá." - nejste náhodou zaměstnancem LIDU?

"Šéf lidovců upozornil na to, že Česko ohrožuje dlouhodobě nízká porodnost a pokud by se uprchlíci rozhodli zůstat, nebyl by proti." - HNUS (co třeba podpořit české rodiny?)

Lidé zapomínají ale INTERNET je svině!!:-P

3 1
možnosti

Pane Kratina, co je to za divné řeči?

Je to Váš problém, pokud nevěříte Bělobrádkovi, ale pokud bude Vaším cílem rozlévat nedůvěru k lidovcům, pak to není jen Vaše věc! To se týká celého Česka! Když svá tvrzení nezdůvodníte, pak jde od Vás o obyčejnou, sprostou nadávku!

Pokud vnímáte prostý populismus (točení se po větru, odkud to od lidu fouká) za jediný správný politický postoj místo správného vedení národa, jak to přísluší kvalitním politikům a státníkům, pak s vámi myslící člověk nemůže souhlasit!

Pokud kritizujete nezájem o podporu české rodiny, pak asi vůbec nesledujete českou politiku. Jednak je to v programu lidovců a jednak moudře usilují o snížení daní na děti u pracujících rodičů. To je nejlepší přístup k rodině vůbec! Nepodporuje rodiny, ve kterých se rodičům nechce pracovat! Kam se na to hrabe myšlení ostatních stran!

0 0
možnosti

.... no - pane Bělobrádku ..... co říct :-/:-/?? Napsal jste sice dloooouuhý článek, ale podle dosavadní diskuze se mně zdá, že jste ZŮSTAL NEPOCHOPEN:-P:-P! Čím to asi bude?? Dovolím si Vám napovědět .... slabý tah na branku a všeobjímající řeči o ničem. Podobnými články se Vaše politická hvězda SKUTEČNĚ NEROZZÁŘÍ:-/!

2 1
možnosti

Bělobrádek a jeho KDU-ČSL nemůže zazářit, pokud budete všichni přistupovat k lidovcům, že jsou špatní předem.

Slabý tah na branku? Co tím chtěl básník říci? Úsilí o post premiéra? Podle toho, co lidí mu nadává předem, na tento post mu šanci nedáte.

Jak jste četl článek? Ano, je nechutně dlouhý, těžko se čte, ale jde o myšlénky zcela konkrétní, věcné a potřebné! Nepochopení Bělobrádka neleží v Bělobrádkovi, ale ve čtenáři!

0 0
možnosti

Zednářské žvásty, Bělobrádku. Vás, pane, nebrat, jste kolaborant s cizí mocí. Až se jednou ukáže, co jste všechno provedli lidem, nechtěl bych být ve vaší kůži. Tedy budete-li v té době ještě naživu.

Navíc jako katolík byste si se svobodnými zednáři neměl zavdávat, vaše církev to odsuzuje. I kdybyste u nich nebyl, někdo od nich vás posunuje po šachovnici, pěšáku.

0 2
možnosti

Četl jste vůbec ten článek? Asi ne. Vám nejde o obsah, Vám nejde o myšlénky, Vám jde asi jen o nadávky. A ještě k tomu jen směšně lživé nadávky. Tomu může věřit snad jen nemyslící člověk! Ani slovo polemiky, ani slovo k věci. Jen nadávky! Proč?

0 0
možnosti

Citace: Emanuel Vajtauer, znamy kolaborantsky novinar v cas "Pritomnost", v r.1943.

".....Jsme spoluucastni na velkem procesu, ze ktereho vyjde konecne - poprve v dejinach vubec - Jednotna Evropa....Kazdy dobry Cech se citi dobrym Evropanem.... Male narody maji dvoji moznost - budto se snazit oddalit dobu evropske jednoty - postavit se proti riticimu se rychliku, anebo se smirit s osudem a pripravit se na urcite nezbytne obeti na poli narodnim a jazykovem. .... Byli jsme dosud jen Cechy. Zustanme Cechy, ale stanme se Evropany!" (konec citatu).

3 1
možnosti

Co to je za divné řeči?

Úsilí o jednotnou Evropu sahá do přelomu prvního a druhého tisíciletí! Tedy v minulém století již dávno nic nového!

Brojení proti jednotné Evropě je brojení proti české suverenitě! Jak se chcete postavit mocnostem, pokud malá země není součástí většího celku?

Což jste to nečetl? Všichni jsme lokální patrioti, všichni jsme Češi, ale také všichni jsme Evropané!

0 0
možnosti

Hezke pane Belobradku... a vidi to tak i ti, co se sem vali? Take hodlaji dodrzovat a ctit Vami popsane? Neni to cele nikoliv o Evropanech, ale o nove prichozich?

6 1
možnosti

Není podstatné, co chtějí imigranti! Podstatné je, co chceme my! Jen na našich politicích záleží, jak provedou asimilaci nově příchozích! Pokud nepřijmou jazyk, historii, kulturu a právo naší země, nemohou být občany naší země!

Jak je možné, že se tak všichni třesete strachem? Proč věříte pomluvám a nikoliv našim politikům?

0 0
možnosti

celou dobu jenom lžete...jste slabí a ubozí...celá Vaše vláda a i Vaše strana...specielně Vy by ste měli za křesťanské hodnoty bojovat a ne je prznit...to co se zde říkalo otevřeně jste napadali a a udělali z lidí a Zemana ...xenofoby ...fašisty atd...nejste schopni udržet media tak...aby alespoň ta veřejnoprávní zdělovala lidem pravdu...tu pravdu ...kterou běžně bez uzardění měníte na lež...Vaše evropské hdnoty jsou pouze hodnotami Vašemi a ne většiny...kterou by ste měli zastupovat a respektovat...děláte z Evropanů lidi...kteří nejsou Evropany ani geneticky ani dobově a ani nábožensky...budete černá tečka v historii tohoto státu pane doktore...styďte se...víte pane MVDr...možná by Vám opravdu slušelo více bádat nad Markovou nemocí ...aby ty slepice nekulhaly a třeba vymyslet jak vymýtit včelí mor a brouka...byl by ste státu a tomuto národu prospěšnější...hezký den všem přeje ...ZD...;-);-);-)...PS jenom pro Vás ...nikdy jsem nebyl a ani nejsem v žádné politické straně a ani hnutí...pokud nepočítám Rybáře ...Sokol...Chovatele a Zahrádkáře...jo a skupinu nezávislých muzikantů;-D...do roku 98;-);-)

3 1
možnosti

omluva...děláte Evropany z lidí...

0 0
možnosti
Foto

Bělobrádku už mi v tom tvým krafání chybí jen " a kázeň je to hlavní, tak je to správné, dovolte mi odejít".

5 1
možnosti

Co nadáváte, když jste zjevně ten článek nedokázal přečíst?

0 0
možnosti