Diskuse

Tkví kvalita života pouze v ekonomických základech?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dokud jste na strane diktatu ze musime pomoci, nejste nikdo jiny nez demagog. Nevim, jak jste vzdelany. Ale socialisticky stat, jako prava pravicova strana, by jste nemel propagovat. Podle bible (jak Old Testament tak New Testament ) mate podle srdce pomahat. Ne podle diktatu. Dnes jste na strane diktatu a jeste jej chcete zvetsit. Radeji bych se sebe nedelal takoveho saska byti vami.

0 1
možnosti

Podivné nadávky!

Konzervativní pravičák ctící křesťanskou kulturu nepomáhá druhému člověku podle nějakého diktátu! To jen vy mnozí si myslíte, že člověk nedokáže svobodně jednat! Vidíte jen nesvobodné služebníky kolem sebe. Nejste vy nesvobodní?

:-)

0 0
možnosti

J50i67ř51í 25P94l46í30v77a

17. 2. 2016 17:05

Kvalita života pochopitelně s HDP nesouvisí. To ví každý. Ani ekonomové netvrdí nic jiného. Ale o svobodě toho asi moc nevíte. Proč se stát s podporou lidovců stále montuje do osobních svobod? A vaše demografické úvahy zavání sociálním inženýrstvím. Oháníte se pitomým heslem "Rodina je základ státu." Ale, co je rodinám po státu? Rodina tu přece není kvůli státu. Rodina potřebuje stát, aby jí zajistil bezpečí. No ale vy potřebujete rodinám slibovat podpory - potřebujete něco do voleb.

1 1
možnosti

Co tyto vyprodukované nesmysly mají znamenat? To jsou jen čiré nadávky. K čemu to může sloužit?

:-)

0 0
možnosti

Že se nestydí. Káže vodu, pije víno.

0 1
možnosti

Proč ty prázdné fráze? Kdo se má stydět?

:-)

0 0
možnosti
Foto

Pane Bělobrádku, nechci vás pranýřovat, ale zapomněl jste zmínt křesťanskou víru, vždyť jste ze strany, která má křesťanství ve svém názvu. (to o Bohu a křesťanství by mělo být řečeno na prvním místě)

Já se za křesťanskou víru nestydím. (koukněte na můj blog a uvidíte)

2 1
možnosti

Může si snad vůbec myslící člověk myslet, že Bělobrádek nectí Ježíše Krista?

:-)

0 0
možnosti

Pokud o osobní svobodě mluví někdo, kdo je ministrem ve vládě, která po ní soustavně šlape... Nechte si ty kydy do parlamentu, tam to možná bude někoho zajímat.

1 1
možnosti

Proč tak nenávidíš lidovce?

:-)

0 0
možnosti

P38e50t27r 84B27ü75r93g38e33r

17. 2. 2016 10:44

K těm dětem: setkáváme se s dvěma strategiemi - některé druhy mají třeba tisíce jiker s tím, že jich pár přežije. U vyšších savců, šelem či primátů je pak téměř opačný přístup, tedy vychovat v daném období jednoho dva potomky s veškerou možnou péčí.

Oba zmíněné strategie fungují...

K té kvalitě života: Vy, pane předsedo, máte velkou možnost ji ovlivnit! Nejen jako předseda rady pro vědu, ale i prostřednictvím své strany. Ke kvalitě života by mohly například velmi přispět církevní aparát - a to jako odezva a odpověď na velkorysý dar českého národa církvím, uskutečňovaný v posledních letech a některými nazývaný církevní restituce.

Promiňte mi mou kritiku, ale domnívám se, že ve svém postavení neděláte zdaleka tolik, kolik byste mohl a měl. A to i ve srovnání s jinými členy současné vlády.

1 1
možnosti

J47o89s30e82f 40P40o93t62r

17. 2. 2016 12:16

Novodobí neomarxisti by se měli spíše vhodně poučit, aby pochopili rozdíl mezi krádeží a velkorysým darem a až pak by měli poučovat blogena a zbytek národa o kritice.

2 0
možnosti
Foto

Když je málo myší, mají lišky málo liščat a pernatí dravci málo vajec v hnízdech. Když je nezaměstnanost, nízké mzdy, hospodářská krize, politické napětí, lidé mají málo dětí.

1 3
možnosti

Je to uplne naopak. Porodnost se zvysuje se snizovanim zivotni urovne. Podivejte se treba do Afriky nebo i k nasim cikanum

7 0
možnosti

Jo, rodí se málo dětí, protože vidíme nejistě budoucnost světa. Tohle říct dospělý člověk uprostřed Evropy v roce 2016, to je snad diagnóza, ne?

Ale možná na tom něco bude. Tam, kde je budoucnost celkem jistá - hladomor, dvě tři války, hladomor, vlna nemocí a opět dvě tři války - se děti rodí o sto šest a rodina je nadevše. Ale nějak jim tu těžkou pohodu a hodnoty prosté pokleslých materiálních tužeb nezávidím.

2 1
možnosti
Foto

Primitivové plodí děti stejně jako kočky koťata. Kolik jich máte vy?

2 1
možnosti

Vzdyt vis, stesti je tak krasna a prepychova vec, ale prachy si za nej nekoupis.

0 0
možnosti

Pane predsedo, min je dost casto vice. A kdyz tedy a tady hovorite o skutecnych hodnotach, kterymi se zastitujete, pak tezko chapat jak muzete tvorit politickou koalici s temi, s kterymi ji tvorite. Pred zamyslenim se nad tim, co je skutecnou hodnotou a co neni je treba se pozastavit u vlastni konzistence.

3 1
možnosti

K tomu je třeba chápat politiku!

:-)

0 0
možnosti