Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Překvapuje mne, že jste překvapený. Tohle tu potkalo už mnohé. Ale je fakt, že takhle vysoko si ještě netroufli. Nu, nám si tu nestěžujte, na tohle jsme malí páni.

0 0
možnosti
PB

Pane ministře, kdybyste se více věnoval vědě, výzkumu a inovacím, bylo by dobře. Země německých montoven totiž nemá šanci přiblížit se svým sousedům. A rozdíly se jen prohlubují. Což takhle evropskou podporu pro technologie dceřiných firem, které zde existují? Nebo podpora a propagace pro filantropické projekty typu Hlávkova nadace? Zkrátka, zanechte po sobě hlubší stopu právě ve Vám svěřené oblasti! Na rozdíl od spousty paňáců bychom si Vás pamatovali - a to přeci je asi ta nejlepší satisfakce!

0 0
možnosti
JR

J45a87n 58R36á43ž

4. 5. 2016 10:42

Pane předsedo, ne že bych nesouhlasil s textem, ale vtip je v tom, že vyznat se v tom, jakou politiku vlastně Lidovci dělají, je nadlidský úkol. Když jde o dotace na nesystémové nesmysly, (,zelená nafta, biopaliva a pod.) tak Vám střet zájmů Babiše nevadí, když jde o stasle větší buzera*i živnostníků, hrajete opět ve stejném útoku s Babišem. Když jde o nesmyslné, spíše socialistické, než sociální projekty ultralevicové Marksové, přestoupíte k socialistům. Vy podporujete jen projekty, ktere stoji daňove poplatniky miliardy, ale nikdy jste nepřišli s navrhem, jak ušetřit. Od doby Luxe neměli Lidivci nikdy svoji vlastní autonomní politiku a jen se přikloní jednou k tomu, podruhé k jinému, kdo je momentálně silnější. A když Vám někdo připomene, že jste jako hadr na holí, tak hned brečíte a hledáte někoho, kdo Vám pofouká bebínko.

Jste předseda strany, kterou nikdo skutečně nerespektuje , i když hlasy vašich poslanců potřebuje, jako Babiš když potřebuje nějaký zákon ve prospěch Agrofertu protlačit ve Sněmovně.

3 0
možnosti
Foto

Politika tohoto státu se tvoří a probírá v hospodách a hospůdkách u piva. Pan ministr pro vědu, výzkum a inovace P. Bělobrádek by se proto místo svých častých cest do Ameriky měl raději věnovat výzkumu a inovaci výčepních zařízení, aby natočení piva netrvalo tak zbytečně dlouho...;-O

3 0
možnosti
Foto

Je zřejmé, a to nejen v tomto případě, že pan Babiš zkouší, co si může dovolit. Z kauzy Čapí hnízdo už zbyl jen dým, o jeho střetu zájmů se už radši nemluví a zákon o tom, že by politik neměl vlastnit firmu, je u ledu.... Je na vás, politicích, abyste mu postavili mantinely. Jen se bojím, že už může být pozdě.

1 0
možnosti

Myslím, že pan Babiš netuší, že Vám něco smázli. Největší horlivci jsou ti dole. Mimochodem, kdyby namísto "demokracie" byl stát řízený tak, jako je řízená dobrá firma, bylo by to dobře.

7 4
možnosti
Foto

Vy, politici, jste dopustili, aby Babišovi prošel střet zájmů jak vesmír, tak si teď nestěžujte.

3 0
možnosti
Foto

je to bouře ve sklenici vody, raději se podívejte na to, jaká propaganda běží denně v televizi

9 1
možnosti
Foto

Pane ministře, když jste byl ,,dělat byznys" na Floridě (Vaše vlastní slova!), nejde náhodou o střet zájmů?A jak je to OPRAVDU se svobodou medií?Kdo vlastní a podporuje DVTV?Vím, že ne přímo politik, ovšem vazby tam jsou jasně dané, že;-) A že by jste nevěděl, že na opozici?

6 3
možnosti
Foto

P.S.: tento Váš článek ovšem prošel, že;-)

2 0
možnosti
JN

J70i54ř79í 81N15o85s17e97k

3. 5. 2016 21:27

Ne že byste neměl pravdu. Ale Konvičku taky obvinili, že si dělá PR, a vykopli ho celého. Zastanete se ho?

A budete hlasovat pro Pelikánův náhubkový zákon? Protože právě o tohle jde, jen v ještě mnohem horší, totalitní verzi.

Dnes vám poprvé dávám karmu. To jsou věci v dnešním světě...:-P

7 1
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL