Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J56o24s27e44f 65P84o68t43r

21. 5. 2016 0:58

Dole pan Bürger říká:

"Na Vás, pane ministře, záleží, zda naše děti a naši vnuci budou pracovat za pětinu mzdy našich sousedů. Navíc si z této mzdy koupí podřadné potraviny a předražené výrobky, které už nikdo nechce."

Pane Bürger, nejste takto trochu mimo?

Na jednom ministrovi záleží ? A co těch 10 miliónů (mínus jeden ministr). Ti by neměli dělat víc, kvalitněji, víc se starat, namáhat se ?. Nebo si myslíte, že ostatní mohou polovičatě, leniově a bez odpovědnosti pracovat a ministr za KDU to zaonačí na úroveń SRN?

Problém je v tom, že " zlaté české ručičky" odvál ne vítr, ale reálný socialismus, který sem implantoval, a Češi to s radostí přijali, asiatskou lenost.

1 1
možnosti

J89a49n 71P97a18v29l16í38k

20. 5. 2016 21:59

Čemu se divíte? Dojde Vám někdy, že Novým Babišovým pořádkům by KDU-ČSL neměla držet masku lidské tváře?

1 0
možnosti

Čekal bych, že by se tu odpovědná redaktorka ze slušnosti vyjádřila. Ono nic. To o i dnes hodně vypovídá. My tě pomluvíme a ty se vykecej v koutě na blogu. Co na tom, že jsi vicepremiér.

3 1
možnosti
Foto

Výhodnou vládnoucí kasty je i to, že si za peníze, které před tím ze zákona ukradli jiným lidem, mohou jezdit kam se jim zlíbí.

4 2
možnosti

;-D;-D...no a co?? blahé paměti se jezdilo do SSSR a nyní se jezdí pro rozumy do USA...no a co uděláte??

4 3
možnosti

No, teď ma rusko poradce zemana vedle v kanceláři. Do Číny musí zajet sám, ale už se ma tom taky pracuje.

1 1
možnosti
Foto

potrefená husa se ozvala. sám jsem také jezdil na služebky do ciziny. Vzpomínám na ně se slzou v oku dodnes. To bejvaly vejlety. O jídlo se postarali obchodní partneři a dietky se přivezly domů.

3 3
možnosti

V tomto případě pomluvená

1 1
možnosti
Foto

H59a47n14a 12V51l10k51o16v65á

20. 5. 2016 17:51

Souhlasím s Vámi pane Bělobrádku. Dokonce bych se považovala za voliče KDU - ČSL, pokud byste neměli za koaličního partnera ANO a populistického europoslance Zdechovského...

Musíte holt počítat s tím, že vaše vazby se vám občas vymstí.

5 5
možnosti
Foto

Na to že se chystá v EU s USA TTIP se tam ještě létá málo. Měli bychom si tam létat vyzvědět, jak bude vypadat doložka o arbitrážních soudech a co s námi míní americké korporace podniknout po podepsání smlouvy a jak vlastně si tuto doložku představují, když se na ní neshodnou Němci s USA.

3 0
možnosti

Pane Bělobrádku, je veřejné tajemství, že to vaše ministerstvo je uměle vytvořená šaškárna, zřízená jen pro to, abyste jako předseda jedné koaliční strany dostal korýtko ve vládě.

I ten váš program v USA je jen k smíchu, protože reálný přínos těch vašich schůzí je naprostá nula. Úplně vidím, jak ty vaše schůze o vědě a výzkumu probíhají, když o vědě a výzkumu víte úplné prd.

Příznačné je i to, že nikdy neuvádíte celý svůj program a a kým vším se scházíte. To asi aby se nepřišlo na to, kdo vám tam dává notičky.

4 7
možnosti
Foto

Nedělám si, o vás, pane ministře, iluze. Pokládám vás ale za jednoho ze slušných. Proč se tady ale neobjevují zahraniční cesty ministra financí (a to i ty, které vykoná jako tzv. soukromá osoba v souvislosti se svým holdingem)? Ty jsou přece mnohem nejnebezpečnější! Mávat davu před očima dietami je čirý populismus stejně jako umořovat státní dluh pálením dluhopisů a pak si nárokovat zvýšení prezidentského rozpočtu o stonásobek uspořeného. Držte se!

6 4
možnosti
Foto

Je z jednoho hnízda, pane. Mezi politiky hledat poctivého je stejné jako hledat pannu ve veřejném domě.

8 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS