Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

mno, nejsem si jist, ze by Vas pan Tigrid potesil a predvadel takove demagogicke vystupy ohledne Ukrajiny....ono by asi vedel, ze se tam perou mafiani mezi sebou, ti sami, kteri by za jine situace vladli Ukrajinske SSR

A to Vase neustala nenavist k Rusku a vsemu ruskemu neni normalni, tak jako nebyla normalni nenavist vuci Nemcum....te jsme se jakztakz zbavili, tak snad se jednou zbavime i te druhe

A jestli si nechcete pripadat jak tajtrlik, tak prosadte zpatky povinnou vojenskou sluzbu a vybudujte silnou armadu, ktera bude schopna branit nasi zem! A ne styl, jak to predvadeli Vasi bratri a sestry na Ministerstvu obrany!

1 0
možnosti
MS

Souhlas, zejména pak za odstavec

 

"Co by si velký lidovec, který dlouhých 41 let stál v čele nepřátel bolševického režimu pomyslel o tom, že se stále více lidem stýská po totalitních jistotách? A že tolik lidí více než USA důvěřuje Rusku, které opět objevuje své velmocenské ambice?" R^R^

 

Ten určitě místní rusofily a adoranty Putina vytáčí. :-)

3 1
možnosti
RM

Milane, tohle je taková malá válka velkých slov. Pro mnoho Čechů je dost nepochopitelné, že mohou existovat struktury, které ovlivňují dění ve společnosti daleko významnějším způsobem, než parlamentní volby. Je to tím, že volič přijde jednou za pár let k volbám a hodí tam lístek. A říká si: hodil jsem to tomu pravému, ať za mě ten můj svět řídí. Ano, je nutné vyvolat představu, že takto to je správně.

Ale již den po volbách skuteční nositelé moci vědí, jak pracovat dál na zisku většího podílu moci.

Vaše termíny rusofil, adorant a postavení lidí, kteří si nenechají nabulíkovat do hlav tu správnou mocenskou elitu svědčí o tom, že jste neznalým nástrojem moci.

2 2
možnosti
Foto

Tato Vaše věta je kouzelná pane Bělobrádku - cituji: " o bezmocném přihlížení západního světa pronásledování a vraždám mnoha tisíců křesťanů brutálními režimy a nenávistnými sektáři?"

Zajímavé, že vraždění pravoslavných křesťanů na východní Ukrajině podporujete jak můžete.

Vaše výroky o vině Putina a proruských separatistů jsou lživé a pokrytecké, když každý normální člověk ví, že vyhlazovací válku proti jinak smýšlejícím spoluobčanům na východní Ukrajině rozpoutal současný Kyjevský režim po násilném svržení demokraticky zvoleného prezidenta Janukovyče.

Nejnovětší zdroje uvádějí kromě tisíců mrtvých přes milion uprchlíků.

Že Vám není hanba pane Bělobrádku, hlásit se ke křesťanství, ale přitom se chovat  jako fašista!

I když vlastně pro katolické křesťany jsou největší hrdinové a vzory generálové Franco a Pinochet, tedy fašisté, kteří svoje odpůrce vyvraždili stejně jako nyní vraždí kyjevský režim východní Ukrajince.

Nečekal jsem, že se dožiji toho, že budeme součástí agresorské vojenské aliance NATO, která napadá vojensky cizí státy (Srbsko, Irák, Libye) a nyní se snaží vyvolat válku s Ruskem.

A to i díky takovým kolaborantům jako jste Vy, kteří za účelem rozpoutání války proti Rusku chtějí do ČR opět pozvat cizí vojska.

3 4
možnosti
RM

Pěkná ukázka, jak si "lidovec" Bělobrádek pere politický životopis. Nácek z Orlíku se přetvořil v humanistu, následovníka Václava Havla. Má to jednu chybu. někteří z nás si nemyslí, že Svobodní zednáři jsou lidé bez vlivu. Dokonce si ani nemyslí, že Svobodní zednáři přináší lepší nový společenský řád.

5 4
možnosti
LW
Foto

Opravdu vzácný člověk, z doby jeho působení v politice (byť "jenom" v kultuře) naprosto jedinečný. To ode mne není žádná ironie, fakt jeden z mála, kteří psanými i mluvenými projevy uměli pohladit.

Je to skoro na karmu. Jen mi tak nějak vadí, že je tenhle článek napsaný v době, kdy se p. Bělobrádek postavil do jednoho šiku s Kalouskem a Šláfenberkem a nedostává se mu za to očekávané množství potlesku.

Pane Bělobrádku, myslíte si, že by pan Tigrid společně s Vámi a Kalouskem horoval pro zpřísňování sankcí a pro výhružné manévry NATO co nejblíže ruským hranicím?

5 2
možnosti
MS

Pan Tigrid stoprocentně ano. :-P

2 1
možnosti
KS

I když jsem ne se všemi názory pana Tigrida souhlasil, byl to politik, kterého jsem si vážil. Což se o vás pane Bělobrádku říct nedá.

7 1
možnosti
Foto

J12a43k72u37b 24R74o59t67h

2. 9. 2014 10:49

Chybí mi především jeho laskavost a nadhled. Jednou jsem měl natočit zpravodajský spot z nějaké události, která se zcela míjela s mou odborností a o níž jsem nevěděl ni zbla. Natrefil jsem na pana Tigrida, postavil jej před kameru a začal připitoměle blábolit. Starý pán se chápavě usmál, řekl mi, že si z toho nemám nic dělat a v klidu s mírným humorem mi sám do kamery řekl to podstatné. Noblesa, vtip, moudrost. Schází mi tu.R^

6 0
možnosti
LW

L31e27o 28W27o30l44f

2. 9. 2014 10:42

Dík za článekR^  Také mi chybí.

6 0
možnosti
MK

Ano, pan Tigrid měl trefné postřehy a komentáře. Do posledního písmene jsem s ním sice nesouhlasil, ale moc rád bych slyšel jeho názor na islamizaci Evropy a na strčené hlavy v písku evropských politiků včetně těch našich.

6 0
možnosti
MS

Hlavně nenáviděl vše, co souviselo s komunistickým režimem, takže je zcela jasné, jaké by zaujal stanovisko k osobě bývalého agenta KGB Putina. :-P

2 1
možnosti
DK

D19a62v85i43d 19K94r16á95l

2. 9. 2014 10:31

Václav Klaus ml.: "Zatímco Svobodní zaujímají realistický postoj, ó-dé-eska se rozhodla dělat užitečné idioty TOPce a dalším válečníkům. Vy jako chcete opravdu jít (nebo poslat svoje syny) někam bojovat a umírat? Jako pod velením Van Rompuye nebo kancléřky Merkelové nebo Obamy? Proti komu, co hájit? Postřílet nějaké občany Doněcku a Luhansku nebo je vyhnat do Ruska? Nebo co je jako cílem? Nebo velké napoleonsko-hitlerovské tažení na Moskvu? Atmosféra dost připomíná 1914."

http://neviditelnypes.lidovky.cz/glosy-nejenom-o-ukrajine-0xg-/p_zahranici.aspx?c=A140831_214030_p_zahranici_wag

7 1
možnosti
Foto

Nevím proč, ale při zmínce o Svobodných mi naskočí asociace na Hitlerjugend.

3 4
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL