Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Já se naopak obávám, že Evropa plná lidí, jako jste Vy, kteří umí pouze papouškovat nějaké prázdné sluníčkářské fráze, opravdu k přežití nebude.

Aby mohla civilizace přežít, musí být lidé schopni používat svůj mozek k přemýšlení. Jak čtu vaše příspěvky, tak v nich nevidím nic jiného než to prázdné papouškování různých bezobsažných krasořečnění.

Už to, že píšete o komunistické nenávisti a závistivosti. Aniž bych komouše obhajoval, tak tyhle nepěkné vlastnosti rozhodně nevymyslel Gottwlad nebo Wilhelm Pieck. Ty jsou staré jako lidstvo samo.

I když jsem antokomunista, jsou mi k smíchu lidé jako Vy, kteří na komouše hází úplně všechno. Připadá mi to slabošství: Neumíme si s tím či oním poradit, tak to svalíme na komouše, přestože v naší části Evorpy už čtvrstoletí nevládnou a na západ od Aše nevládli nikdy. Jestliže jsme se s komunistickými nešvary nevyrovnali za 25 let, tak je chyba asi v nás, protože 25 let je dost dlouhá doba na to, aby normální lidé si v tom udělali jasno.

1 1
možnosti
Foto

Nejhorší na tom je, že křesťané nejsou o nic lepší než komunisté. Historii mají též plnou násilí a v současné době jsou daleko agresivnější a nebezpečnější pro světový mír než současní komunisté.

Vždyť války proti Iráku či Libyii rozpoutali křesťané G. Bush, T. Blair či D. Cameron.

A naši křesťané Schwarzenberg s Kalouskem nejvíce křičí po vyhlazení východních Ukrajinců jako teroristů.

Současné křesťanské náboženství je plné netolerance a touhy likvidace svých odpůrců. Křesťané vycházejí hůře i ve srovnání se současnými muslimskými fundamentalisty http://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/c/426679/Maji-na-svedomi-vice-mrtvych-zeme-NATO-nebo-Al-Kaida.html

0 2
možnosti

Nadávky Ti jdou dobře! Konstrukce hodnocení člověka, o kterém nic nevíš, jsou úderné. A sdělená myšlenka je pro Tebe prázdnou frází. U koho z nás se vyprázdnila? Protože za myšlenkou Ty nevidíš nic, jsou slova druhého prostým krasořečněním. Tvoje volba!

Závist a nenávist jsou sice vlastnosti staré jako lidstvo, ale byl to Marx a Engels, kteří na nich postavili svoji ideologii komunistické závisti a nenávisti. Bezpochyby rychleji mobilizují lůzu než lidské ctnosti. Proto se staly základem komunistické ideologie.

Nemyslím si, že zrovna já svaluji veškeré neúspěchy na komunisty, jak mne z toho obviňuješ. Ale je zcela bez pochyby, že Sametová revoluce byla tak jemná, že všechna komunistická neřádstva si přetáhla do dnešní doby. Ano, takže jsme to my, kteří se v tom komunistickém bahně pěkně rochníme. Mně to vadí. A je divné, že tobě to nevadí!

0 0
možnosti
AS

A63d60a69m 19S17t16a86v56a

29. 9. 2014 17:53

"...No, Evropa vychovávaná .........": Svatá pravda, ale vy si vůbec neuvědomujete, jak za takovou Evropu kopete!  Dnešní EU je věrný odraz bezohledného prosazování marxistických  anarchistických nálad z vašeho mládí, prostřednictvím nejrozličnějších květinkových svévolníků, kteří bez skrupulí přešli do New left - a to praví, leví, feudálové i proletáři. A dnes prostřednictvím EU socializují Evropu k obrazu svému: Zas všechny uvedu jen jejich guru, Daniela Cohn Bendita.

0 1
možnosti

Budiž, ale klausovským vyhýbáním se evropským strukturám Evropskou unii nezměníš!

0 0
možnosti
PV

Větší hloupost jsem už dlouho nečetl. To snad ani nemůžete myslet vážně...

1 1
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL