Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený pane Bělobrádku, nevím jestli to tu čtete, ale chtěl bych Vám říci, že ani šátky nejsou v pořádku. Je to symbol islámu a ponižujícího postavení ženy v něm. Pokud si přečtete Korán (jak je to těžké, tak je to poučné) muslimy branný za navždy dokonalý a neměnný, pak nenarazíte nejen ne nenávistné verše v čele s 9. súrou ale i třeba na verš 4:34, kde se nařizuje bít a ponižovat ženu když muž uzná za vhodné. Tohle vše a mnohem víc představují muslimské pokrývky hlavy, nejen burka. Prosím, nenechávejte obránce Evropy postavené na křesťanských základech bez podpory. Kdo jiný by měl tuhle naší rodnou hroudu bránit, když ne křesťanská strana.

0 0
možnosti
AS

A32d71a19m 18S18t78a93v71a

16. 12. 2014 8:44

"Kdo se bojí Anny Šabatové?...": Upřesním to a odpovím!  Kdo se bojí Anny Šabatové a spol.?"  Já.

6 1
možnosti
MR

Osobně jsem velmi proti aby ombudsman měl větší pravomoci než mu náleží. Je za tím i historická drsná zkušenost.

Paní Šabatová je jednak neřízená střela a jednak v zajetí překonané humanistické politiky, jež teď uvrhává svět do teroru a chaosu a jednak jsme v jeho zajetí, jež má tvrdé dopady na společenskou pluralitu společnosti. Zde je to Brusel, jemuž ujíždí vlak a doplatíme na to všichni.

Společnost si v následujících letech prostě nebude moc dovolit, rozpad systému na jednotlivé požadavky lidí a jednak sám systém svoji robustností aby pokryl celou společnost prostě vykazuje chyby a problémy, ale zde jsou zákonné postupy.

Ombudsman nemá umetat cestičku lidem, nemá jít proti většinové společnosti, nemá mít moc vstupovat do zákonodárného systému jež je dán ústavou. 

Jednak by to celé zkomplikoval a jednak zde jde o jednu osobu, nikoliv, senát či parlament, nebo přehlasování parlamentu, případného veta prezidenta.

Osobně mám velmi tragickou zkušenost z předchozím ombudsmanem, jeho až nenávistný a arogantní přístup k vlastníkům bytů.

Teď si představte když tento člověk dostane do rukou moc a vliv... .

Právě tací lidé jako jsou poslední ombudsmanové, stav politické scény, právní a soudní systém i stav společnosti mně vede k tomu snažit se z této země odejít.

V téhle zemi kdo chce mít svůj osud ve vlastních rukou a žít na vlastní odpovědnost, tak  za to tvrdě platí, různými předpisy, zákony, politikou, jež se snaží každého vyslyšet a vytváří závislou sociální neplodnou společnost, jež není v sobě schopna vytvořit tvůrčí a nosné jádro, tak jako dříve, zde třeba Čapek, Kramář, Kolben ... .

2 0
možnosti
AS

A73d24a33m 79S12t58a18v41a

16. 12. 2014 8:50

"....jednak neřízená střela ...": Nevymýšlejme si žádné eufemismy! Je to věčně pomýlená marxistická dcera pomýleného stalinistického bolševika, která v tomto duchu levičáckého  anarchismu vyrostla a toto rodinné pomýlení si ve svém prostředí pěstuje i nadále...

11 0
možnosti
JM

KDU-ČSL je známá tím, že dlouhodobě hájí lidská práva;-D Já si myslím, že Vaši parteignossen jsou především proslavení svoji ochotou spolupracovat s kýmkoliv. Komunisté, ODS, ČSSD, prostě kdokoliv, kdo vás nechá z korýtka líznout.

1 0
možnosti
SB

Váš článek není nic jiného než typické lidovecké pokrytectví.

Islám je nebezpečí a Evropa má nejvyšší čas se proti němu postavit. Ale bohužel Vám jsou bližší současná koryta než budoucnost Evropy.

Říkáte o sobě, že jste křesťané, ale kvůli finkcím a osobním výhodám se spojíte třeba i se Satanem. To platí pro Vás, platilo do i pro veskrze nemorálního Josefa Luxe, platí to pro celou vaši partaj.

Ale až to tady muslimové pořádně vezmou do rukou, zatočí s vašimi dětmi úplně stejně jako s kýmkoli jiným.  Kvůli své současné funkci prodáváte i budoucnost svých potomků. A pod pojmem "potomků" nemyslím v přenesedném slova smyslu příští generace, nýbrž v pravém slova smyslu potomky, které jste biologicky zplodil vy. Až za padesát let budou vaši potomci utiskovaní, možná si vzpomenou, že jedním z viníků je i nebožtík jejich vlastní otec, tedy otec po stránce biologické, po stránce právní i po stránce rodinné, že jste je vychovával, učil mluvit, učil jezdíit mna kole, vstával k nim, když byli nemocní apod.. Tyhle oběti jste ochoten pro ně udělat, ale abyste se snažil, aby za padesát let jim nikdo nečinil příkoří jako nevěřícím psům, to vám je jedno. To je vám současné koryto bližší.

5 3
možnosti
TP

T10o69m88á35š 80P48í89c74l

16. 12. 2014 8:31

Na toto tema jsem tu napsal cely blog, ale Vy jste to vyjadril mnohem lepe.

2 2
možnosti
TP

T53o18m87á58š 28P93í53c25l

16. 12. 2014 8:07

Pane Belobradku, satky reprezentuji podrizene postaveni zeny v islamu uplne stejne jako burky. Bije to do oci o neco mene, ale neni to o nic mene dehonestujici. Ze je nekdo pod rouskou ideologie prinucovan byt oznacen nejakym cejchem (satky, zluta hvezda), je naprosto zasadni zasah do prav jednotlivce. Nedavejte prosim islamskym otrokarum do ruky hul.

5 2
možnosti
JH

J62a89n 25H23a88v19l82i81n46a

16. 12. 2014 8:32

mno a jakpak chodila ven Vase babicka? V satku nebo jestli byla z vyssi vrstvy tak v kloubouku.....ale rozhodne s pokryvkou hlavy, tohle neni jen zalezitost islamu.....vychodni krestanske zeme tuto tradici udrzuji porad

1 4
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL