Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Tohle patří už čistě do rukou historiků a do učebnic, neboť nic není černobílé a má mnohem hlubší pozadí i časovou osu. 

My se pořád hrabeme v minulosti a při tom se nám budoucnost sype pod rukama a my podobnou lekci jaká zde byla před 77 lety, budeme obsolvovat znova a to ještě ve větší tragedii.Stojí za tím přežitý a falešný sociální pseudohumanismus, jež bere základní hodnoty společnosti a její třídní rozvoj a pluralismus jež je zárukou stability společnosti, neboť pojme určité excesy určité skupiny.

Tohle bude tvrdá lekce a nové memento. Zde je potřeba především vytvořit s okolními státy protiváhu Bruselu a ukázat jinou historickou zkušenost druhé poloviny Evropy, kde lidské sociální inženýrství vedlo k rozkladu společnosti a lidských hodnot a schopností. 

Brusel je vlastně relikt duálního soupeření světa před rokem 89. Potřebujeme zde nové politiky jež plně chápou kontext doby, pochopí že humanismus je destrukční a vede jen k rozkladu společnosti a pochopí že Evropa je světová velmoc, jež je odpovědná za svůj region, i historicky a není je aby zde zajistila stabilitu. Zde je potřeba nebát se a zasáhnout v těch zemích kde je občanská nestabilita a rozpad centrální moci a zajistit zde tzv. nucenou správu země, konzula s vojenským zázemím a společnost dle historického kontextu, mentality, hodnot, náboženství stabilizovat a to nikoliv podle evropské demokracie, ta má kořeny jen na kontinentu. Každá rostlina potřebuje určitou půdu a její vlastnosti, pro příklad. Můj děda a strýc bojovali u rozhlasu i na barikádách v 45 a dnes by určitě nám vzkázal, řeště přítomnost dokud nebude pozdě a ono ve skutečnosti už ... .Pane Bělohrádek jak vy řešíte přítomnost a tuto vážnou hrozbu jež je vlastně podobná stavu 30 let jen v jiných kulisách ... .

0 1
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL