Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J90a60n 74K38l56a74p92á46k

19. 6. 2015 13:45

Musíme? Kulové! Nesmíme udělat jediný krok, kterým okrademe nebo snížíme bezpečnost občanů této země. Jako křesťan zodpovídáte možná Bohu, jako politik ale občanům ČR, takže si laskavě vyberte, nelze sedět jednou prdelí na dvou židlích a ještě kouskem někde v Bruselu.

14 0
možnosti
Foto

Posluchej, Pavel. Nemusim se starat o uprchliky. Nejsem křesťansky fundamentalista jako ty. Pokud maš v noci blbe spani, že se malo staraš, starej se vic, ale netahej mě do teho. Ty si ve vladě proto, aby ses staral o česke lidi, na nic vic si mandat nedostal. A pokud ti dali v Americe jine notičky, tak raději zavčasu odstup, aby se ti  nepoškodilo čiste křesťanske svědomi.

20 1
možnosti
TB

Pár křesťanských uprchlíků ze Sýrie, Sudánu či Iráku bychom přijmout mohli, ale zásadně ne muslimy. Ať si utíkají do Saudské Arábie nebo do Emirátů, prostě svůj k svému.....

4 0
možnosti
JS

problem je v tom, ze vam sice slibi krestany, ale privezou muslimy. A vyreklamovat to uz nepujde...

9 0
možnosti
RJ

Pane Bělobrádku, velká politická chyba, která Vás může stát pobyt ve sněmovně

5 0
možnosti
MS

Jedna věc je přijmout k nám pár stovek etnických Čechů z Ukrajiny, nebo několik rodin ze Sýrie a druhá přijmout desetisice (či statisíce) uprchlíků. Pak už je úplně jedno, jestli jde o politické, nebo ekonomické běžence. Problém pro náš stát to bude tak jako tak. :-/

7 0
možnosti
IJ

ta paní má naprostou pravdu, je to zoufalství-normální agresivní invaze..

2 0
možnosti
JS

zajimave je, ze pri vsem to "straslivem vymirani" pocet obyvatel CR vzrostl za poslednich 10 let o 300 000 osob...

8 0
možnosti
TT

Nojo, oni to jsou hlavně imigranti, kteří tten součet navyšují... Akorát že jsou to zatím ti vítaní.

1 0
možnosti
VM

V96á77c74l27a86v 45M91a18c28h

19. 6. 2015 13:26

S každou sebeutiskovanější syrskou muslimskou rodinou kterou přijmeme si zaděláme na problémy nejpozději v příští generaci

S každou syrskou křesťanskou rodinou kterou příjmeme .... osobně si myslím že spíše plus ale kdo ví

S každou ukrajinskou rodinou .... jednoznačně win-win

Tomu kdo umí počítat do dvou je tohle jasné. Jenže v článku nic o takovéto selekci uprchlíků není, proto trvám na to že p. Bělohrádek je zaslepený a omezený politik.  No a Bubribánek .... škoda slov.

7 0
možnosti
JK

Ne... je Lidovec, a tím je řečeno vše. Oni to mají v sobě, jenže jakým právem tu povinnost přenáší i na nás, kteří to odmítáme ? Tedy ten nebezpečný Islám !

0 0
možnosti
OH

O10l57i 68H75a12n15z29a78l

19. 6. 2015 13:03

myslím že vím proč jsou v Africe křesťané.Hordy ozbrojenců včele s nějakým božím služebníkem třímajícím krucifix jim po vyrabování a zneužití všeho druhu....dopřálo tu čest políbit kříž.Což takhle zbavit se hmotných statků a zaslat penízky a pomoci?Nešlo by z toho vynechat těch 90% z nás kteří se nehlásí k Vaší zločinecké organizaci?Pokud se nepletu ...od všech obyvatelů ČR máte dostatečný příspěvek částečně zaplacen a to zhruba 60 miliard Kč.Tak konejte dobro! Amen.

0 0
možnosti
BP

Nejlepší by bylo si na rovinku přiznat,že se prostě lidstvo přemnožilo - všechny tyhle zatím lokální krize jsou jen průvodní jevy toho,že jsme na hranici zlomu.Další množení není na místě - v Evropě to tak nějak vykrystalizovalo samo od sebe.Těžko to pochopí ovšem ty hordy v Africe a na blízkém a středním Východě.Proti jejich expanzi se musíme bránit - Evropa není nafukovací,Afrika není nafukovací - to už se ukazuje teď,Zeměkoule není nafukovací - to se začne  ukazovat velmi záhy ...

5 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL