Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MU

Obávám se, že až přijdeme na to, kdo je uprchlík a kdo ekonomický migrant, bude jich plná Evropa. A pak už bude pozdě. Rovněž tak Evropa neumí rozlišovat kdo je potřebný migrant a kdo "vyslanec" IS. Včera jsem mluvil s řidičem autobusu, který přijel z 

Calais. Nebylo to pěkné vyprávění. Nemůžete tam nechat jen tak zaparkovaný autobus, protože ho za dvě hodiny najdete rozmlácený a když vyděláváte z autobusu zavazadla, riskujete, že vám je ukradnou. A Francouzi to nedělají.

6 0
možnosti
RS

Sarkozy prirovnal priliv migrantu do Evropy praskle vodni roure. Klempir by mohl problem resit podle kvot. Tretinu vody by poslal do kuchyne, polovinu do obyvaku atd.

4 0
možnosti
KD

Buď jsou imigranti prospěšní a pak si je může Německo a spol. ponechat nebo nejsou a pak je logické, že se nesnažíme je akceptovat. Pokud dělají oboje, tedy nebrání jim ve vstupu, což většina lidí chce a zároveň se snaží nám je přerozdělit, tak to už je moc. Jestli je chtějí příjimat, pak je to jejich rozhodnutí, ale i jejich problém. Je to jako kdyby vás někdo nutil hrát na automatech a i když odmítáte, tak by vás alespoň nutil platit polovinu jeho ztrát. Naprosto absurdní.

5 0
možnosti
KS

Můžeme jich sem vzít tolik, kolik jsme schopni ubytovat a zaúřadovat. Zůstane jich tu ale minimum. Jinak by zůstávali už v Itálii a nesnažili se dostat jinam. V Itálii rozhodně není ani chudoba ani válka.

2 0
možnosti
TL

Rozdělování migrantů v EU nemůže být na podkladu, zda je někdo křesťan nebo muslim, protože pokud jde o pomoc potřebnému, jsou potřební oba. Dělit je na základě  náboženském by asi těžko obstálo a zdůvodňovalo

2 8
možnosti
JB

Z pohledu evropana a humanistu na to lze takhle nahlížet. Ovšem kdyby na to nahlíželi stejně i příchozí. Že nelze rozlišovat podle náboženství. Jenže - vysvětlete to muslimovi, že?

6 0
možnosti
JU

J46a38n 66U94l35r15i41c82h

19. 6. 2015 12:07

A co takhle resit otazku Syrskych uprchliku tim, ze prestaneme podporovat opozici vuci Asadovi. At je jaky je, urcite je lepsi nez to co nastane po jeho padu. Bude to stejne jako v Lybii, umirnena opozice se nam najednou rozpadne na radikalni kmeny, ktere nemaji absolutne zadnou zkusenost s tim jak se ridi stat. Prestanme rozvracet rezimy na blizkem vychode, tim prestaneme vyrabet alespon dalsi vlny uprchliku.

11 0
možnosti
MU

Pravda. Jsou civilizace, které potřebují mít nad sebou pevnou ruku. Neříkejme tomu v tomto případě totalita. Jakmile tuto ruku odstraníte, je to, jako byste pustili rozzuřeného býka z ohrady.

6 0
možnosti
TJ

Nemusíme.

Můžeme se dohodnout na tom, že chceme. Ale víc nic.

4 0
možnosti

Řekl bych, že musíme tak akorát umřít.

Ta doba, kdy jsme museli ještě do prvomájového průvodu už je pryč. :-P

8 0
možnosti
ZD

vemte si jich 1000 do Náchoda...ale nějak zlí jazykové říkají ...že Vaše širší rodina má již připravené ubytovny za 35 euro/kus denně...co Vy na to pane katolíku Bělobrádku...;-D;-D;-D

2 0
možnosti
JM

Kecy,nic než jen prázdný kecy!Rv Pro začátek by stačilo přestat válčit v jejich zemích,přestat bombardovat jejich domovy a drancovat jejich přírodní zdroje.Naopak podpořit jejich růst a rozvoj.

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL