Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"""V této zemi je jistě místo pro tisíce hostů rozprostřených v čase. Máme problémy s poklesem obyvatel. Hrozí, že už za pár desetiletí nebude mít kdo vydělávat na penze budoucím seniorům. """

Lži, překrucování, mlžení, pokrytectví !

Hosti ? Myslíte, že někdy odejdou ? To jste tak naivní, nebo jen kličkujete ?

Pokles obyvatel - stále nové a modernější technologie neustále snižují potřebu pracovních sil !!!  A nezaměstnaných na sociálních fondech máme hafo. Kvalifikace přišedších imigrantů nejspíš nebude o moc vyšší, než naši nezaměstnaní.

Přišedší imigranti nám tu budou vydělávat "na důchody" ??? To myslíte vážně? Opravdu?

A kdo zaplatí VŠECHNY VÝDAJE na jejich pobyt zde ?

A kdo tu bude vítat jejich pro ně potřebné příbuzné ? A jejich porodnost ???

Promiňte, ale vy jste se s tímto tématem vypořádal neskutečně alibisticky !

Víte dobře, že Islám NENÍ náboženství míru, a že kam se dotlačí, odtud už těžko odejde. Islám NENÍ kompatibilní s demokracií !!! 

A neodvolávejte se na to, že naši kdysi taky utíkali ven.... to je naprosto nesrovnatelné. Odcházeli kvalifikovaní lidé, kteří z 99 % nebyli zátěží pro rozpočty jejich cílové země. A nelžete, že tu "budeme brát" jen křesťany, nevěřím, to jsou jen takové ulhané nesplnitelné řečičky !

0 0
možnosti
Foto

... prý se derou za výhodami "sociálního státu" (respektive "socialistického přerozdělování"). Z tohoto hlediska je zajímavé, že se jim zrovna u nás zůstat nechce.

0 0
možnosti

Proč zajímavé ? Přece patříme k "nejchudším" zemím EU. 

Proč se derou do Evropy ??? Proč ?

0 0
možnosti

I48v96a10n 98M63i79n98á93ř

19. 6. 2015 18:54

Musíme pomoci uprchlíkům? Je to pane Bělobrádku, jako byste prohlásil -

- musíme pomoci Romům! Pokud pozorně čtete diskuze na toto téma, jistě Vám neuniklo, že naprostá většina občanů - zde novodobé imigranty z afrických států nechce!

Možná by názorová oponentura nebyla tak masivní, pokud by si naše obyvatelstvo již jednou neprošlo podobnou historickou skutečností.Tím mám na mysli přijetí tisíců Cikánů, táhnoucích Evropou, po druhé světové válce.Tito běženci byli do té doby na útěku před nacisty a my je jako jediná středoevropská, předválečná demokracie přijala a nabídla jim občanství. Trvalé problémy tohoto etnika s majoritní společností však následně nedokázala vyřešit žádná vláda.

Kde berete tu jistotu, že mladí muži deroucí se na evropský kontinent hlava nehlava jsou vůbec úprchlíci? Vždyť již teď si jejich předvoj vybírá, která země je pro ně lukrativní a která ne! Jak můžete vědět, že právě tito mladíci zde nemají vytvářet budoucí zázemí pro IS? Již teď někteří napadají na

francouzkých dálnicích kamiony. V budoucnu mohou klidně odpalovat nálože na veřejných prostranstvích!   

Nechápu, pane Bělobrádku, proč se jako výkonný politik stavíte proti většinové vůli občanů. "Musíme, potažmo musíte" přijmout nevyzpytatelné

migranty - je ve Vašem podání vědomý (ale možná i nevědomý) hazard,

který může být pro tento stát do budoucna sebedestrukční!

1 1
možnosti
Foto

Většina v diskuzi není totéž co většina lidí

0 2
možnosti

tak soudruhu:

za 1. přestaňte lhát, že máme problém s poklesem populace. Žádný takový problém nemáme ani my ani Evropa jako celek. Máme bez mála milion nezaměstnaných (ano, podle nové metodiky výpočtu "jen" 600 tisíc) a obrovskou přezaměstnanost ve státní správě. A tohle se týká i Evropy jako celku. Uvědomte si, že ta pyramidová hra vznešeně nazvaná "Průběžný důchodový systém" zachránit nejde ani když by se porodnost rapidně zvedla ani když dovezete půl Afriky. Lidé prostě nejsou potřeba a bude jich potřeba stále méně.

za 2. Vy, jakožto politik jste odpovědný svým voličům a jelikož jste vládnoucí politik tak i všem občanům téhle země. Tudíž, pokud si občané imigranty nepřejí tak máte hledat možnosti a řešení, aby imigranti do ČR nepřišli. Nejste nadlidé jak si o sobě neustále myslíte, nejste ani chytřejší než většina populace (leckdy spíše naopak...)  tak dělejte to, co máte a čím jste odpovědni občanům ČR.

7 1
možnosti

Ja proti tem pripadnym krestanum a bezvercum ze Syrie nic nemam, ale jak vidim ty lode, tak je mi jasne, ze na nich je uplne nekdo jinej. Takze tak nejak neverim tomu, ze nam sem daj krestany ze Syrie a somalske muslimy si nechaj...:-)

9 1
možnosti

Sakra, kde se v tobě vzbudila ta nedůvěra k našim zářným přátelům? 8-o

0 1
možnosti

Pane Bělohrádek :

1) Křesťan, a každý slušný člověk, má morální povinnost pomoci bližnímu - nejdříve ale specifikujte co je bližní. Je to totiž člověk, kterého znám, v přeneseném slova by se dalo říct i přítel. Rozhodně to není žádný nelegál, neznámá osoba, kdokoliv na světě

2) Hrozí, že už za pár desetiletí nebude mít kdo vydělávat na penze budoucím seniorům - já měl dojem že si každý pracující "skládá" na důchod ze svých daní + nově zavedené pilíře důchodového pojištění. Nebo tím v podstatě chcete říct, že ty penze jste prožrali jnde?

3) a utíkají s celou před islámskými teroristy, kteří jim chtějí uříznout hlavu nebo je zotročit, se obvykle ani na loď do Evropy nedostanou - takže těm, kterým bychom měli opravdu pomoct stejně nepomůžeme i kdybychom přijali 50000 uprchlíků, neboť se sem ani nedostanou. Nestálo by tedy za to spíše přemýšlet nad tím jak pomoci tam, místo vyhazování prostředků u nás?

5 0
možnosti

I zakulacená nepravda uložená pěkně ve vatě stále zůstává nepravdou,podporujte rodiny které tu již žijí a zajistěte jejich bezpečný rozkvět,to jsou myslím ty křesťanské hodnoty na kterých byste měli stavět a ne začít roubovat mrkev na jabloň,to nikdy bohužel fungovat nebude....

7 0
možnosti

J14o21s21e86f 70S69u35k

19. 6. 2015 15:02

Až na slova v nadpisu, kdy  "MUSÍME POMOCI" bych vyměnil za "CHCEME POMÁHAT" - a v tu chvíli jsme celkem v souladu..

MUSÍME dostatečně informovat všechny potenciální migranty, že státy Evropy si vyhrazují právo, koho, za jakých podmínek a na jak dlouho na své území pustí...a MUSÍME je všemi prostředky přesvědčit, že o případném přijetí rozhodujeme my a nikoliv šmelináři s lidským neštěstím

3 0
možnosti

Kde je váš Pán Bůh? Proč je nechá tak trpět? 

Modlete se k němu, ať jim pomůže, ale nechtějte to na nás, kteří máme sami co dělat se sebou, myslím tím ty  2/3 našich občanů kteří nedosáhnou ani na průměrný příjem.  Důchodcům dáte  jednorázově 600, víc prý byste rádi, ale nejsou na to peníze  a ejhle... Najednou máme peníze (dle vás) na 1000 uprchlíků ročně. My jsme vaši občané!

8 0
možnosti

Pane poslanče, krásně to píšete. Je to doslova slovo boží.Bíle je podle Vás bílé a černé černým. Jak však chcete spravedlivě a hlavně jistě sortovat tzv. uprchlíky na ty skutečné uprchlíky a na ty ekonomické emigranty a ve druhém kole sortovat ty skutečné uprchlíky na křesťany a muslimy? A jste přesvědčen, že ti křesťané vyrostlí v jiných podmínkách budou ochotni akceptovat naši kulturu a začlenit se do naší společnosti?

3 0
možnosti
Foto

Vzhledem k faktu, že muslimové cestou všechny křesťany naházejí do moře, nebude třídění zas tak složité.

2 1
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL