Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J27a62n 58H54l88a39v57a62t71ý

15. 7. 2015 15:58

Pane Bělobrádek, to bysme si nerozuměli, šibenicemi proti vlastizrádcům a kolaborantům. Ta šibenice je pro vás!

6 0
možnosti
JT

J43a96n 22T60i91c12h44y

15. 7. 2015 15:17

Pane Bělobrádku uvědomte si, že všechna tato zla mají původ v intervencích USA a jejich EU-lokajů jako důsledek zničení fungujících států - Iraq, Libye jsou toho nejmarkantnějším příkladem.

Vy jste byl také v USA na školení, tam vám o tom neříkali nebo nemáte vlastní úsudek?

Tak přestaňte chtít, abychom my, kteří jsme toto zlo nezpůsobili, platili americké účty. Přemýšlejte hlavou, v tomto státě žijete i vy a vaše rodina, ani vy a vaše rodina nemáte kam moc utéci. A čím dříve si to uvědomíte, tím líp. Pro vás, pro nás, pro všechny!

9 0
možnosti
MK

Vážený pane Bělobrádku,

píšete: "Odmítáme neodpovědnost některých evropských politiků, kteří dopustili neregulovaný příval kulturně nekompatibilních imigrantů."

Jsem rád, že toto slyším, ale CO konrétně v této věci uděláte, hlavně na půdě EU institucí? Budete jenom tiše odmítat nebo se skutečně VEŘEJNĚ a NAHLAS postavíte proti těm ohavnostem, které se dějí např. ve Švédsku, které bylo ještě před pár lety považováno za velmi bezpečnou zemi s takřka nulovou kriminalitou, a nyní si tam teroristé jezdí na wellness pobyty dotované státem?

Zaujmete (Vy osobně, vláda, V4) nějaký OFICIÁLNÍ POSTOJ včetně pojmenování hlavních viníků této situace? Nebo se budete držet zpátky s cílem nevyvolávat zbytečné konflikty, i když nás tito lidé svým jednáním dlouhodobě ohrožují? Dyť toto přeci NENÍ pouze vnitřní záležitost konkrétního státu, jak si nastaví imigrační politiku, ale má to reálné dopady na CELOU Evropu. Jasně, můžete argumentovat tím, že na to nemáte politický (resp. jiný) mandát. Ale copak si na něj dnes ještě můžeme dovolit čekat? Tam, kde je VŮLE, najde se cesta VŽDY.

Myslím, že řada lidí, včetně mě, od vás, jakožto VOLENÝCH představitelů této země, očekává právě JASNÝ, TVRDÝ a SROZUMITELNÝ oficiální postoj na úrovni EU ke konkrétním politikům, resp. státům, nikoliv pouze tiché, nanejvýše neutrální odmítání.

Nevím, jak Vám, ale mě osobně místo pár šibenic na demonstraci vadí extrémní zvyšování závažné kriminality, vznik no-go zón, zadlužování státních rozpočtů apod.  

Děkuji za pozornost

Mějte se pěkně

15 0
možnosti
PBR

Maketa šibenice v rukou vašich spoluobčanů vám vadí, ale přijímání lidí, kteří se neštítí řezat hlavy a nebo upalovat lidi za živa podporujete?

A hlavně se neschovávejte za tu berličku, že přijímáni budou jen slušní lidé.

Odkud byste se asi domákl o jejich přípádné neslušnosti a nesnášenlivosti, když naše česká policie šmíruje jen vlastní lidi??

Jste naprosto všichni stejní, dokud nemáte jistou židli pod zadkem tak rozdáváte úsměvy a sliby na všechny strany. A když dosednete pevně, jsme vám všichi buřt... Kopete jen a jen za sebe a ještě se nestydíte to prezentovat formou blogu...

Jediní kdo se staví proti svobodě a demokracii v ČR jste vy a vaši kamarádi ze sněmovny..

20 1
možnosti
ZB

Vy jste demagog.To Vám opravdu není hloupé napsat,že každý muslim uřezává hlavy a upaluje lidi.To opravdu nechápete,že ostatní muslimové utíkají před terorem fanatiku,se kterými nemají nic společného...

2 14
možnosti
JC

J72i82r89i 92C59e21e

15. 7. 2015 13:16

Já se jen divím, že se podobný orgie "spravedlivého rozhořčení" nekonaly v době, kdy neomarxisti popravovali figuru "typického Čecha":

http://www.reflex.cz/clanek/komentare/65118/demonstrace-proti-pristehovalcum-komu-se-smi-hrozit-sibenici.html

Naopak, tenkrát to bylo vydáváno jako ukázka pokrokového levicového smýšlení. Ono je vůbec divné, proč je jakákoliv aktivita zaměřená proti Českému národu vydávána za něco moderního, free, cool a in.

17 0
možnosti
RM

To je standard - výklad se dělá jak se to hodí. Když na Majdanu "demonstrovali", z mého pohledu, pravicový extrémisté, tak to nebyli extrémisté, ale chrabří proevropští revolucionáři.

Být to u nás jen z malého procenta stejné na "Vaclaváku", tak by tam nezákonně demonstrovali pravicoví extrémisté.

9 0
možnosti
VS

Šibenice patří k moderní teorii státu. Nebyl to snad praotec liberalismu John Locke, který zastával názor, že pokud vládce jenom budí dojem, že jeho politika směřuje k ohrožení občanů (jejich životů, majetku a svobod) mají tito právo vládce svrhnout (přičemž toto právo je vyhrazeno i jednotlivci tj. úsudku jednotlivce). Přičemž právě popravy ideologických odpůrců a krveprolití fakticky nastolilo první republiky, samozvané bašty svobody.

Je s podivem jak se může křesťanský politik zaštiťovat hodnotami liberálními, které jsou v opozici vůči křesťanskému chápání člověka a pojetí uspořádání společnosti. Nemluvě o pochybných filozofických konstruktech popírající lidskou zkušenost a elementární logiku, na kterých stojí.

1 1
možnosti
HP

Tak "popravy ideologických odpůrců" jsme tu už měli. A každý, jen trochu soudný spoluobčan, Vám řekne, ať si je strčíte za klobouk...To totiž do 21. století nepatří, ať už kdo stojí na které chce straně barikády. Já osobně tu nechci tisíce imigrantů z Afriky, ale nechci tu ani  žádné "popravy ideologických odpůrců" :-/

2 0
možnosti
RM

Proti panu Bělobrádkovi nic nemám, ale hned na začátku mi na mysl vyvstala otázka: "Rovnost pohlaví je v křesťanství běžná? Kolik je žen v řadách farářů, biskupů?"

A další věc, která mne trochu leží v žaludku je xkrát zmíněné téma. Nabereme si uprchlíky, kteří u nás zůstat chtít nebudou. Budeme je tlačit ať se naučí česky a začlení se do společnosti - i když oni by raději do Německa či do UK. Vynaložíme na to jistě nemalé prostředky....ale když nějaká rodina nemá na nějaké speciální pomůcky či léky pro těžce nemocné dítě, tak se pořádají sbírky, sbírají se víčka od PET lahví (např. pokaždé když jdu z kina, tak jim víčko házím do krabice, tam to poctivě pro někoho sbírají) apod. - není to trochu nespravedlivé, že na jednu stranu nejsou prostředky na zdravotní pomůcky a speciální léky (nebo je prostě pojišťovna nehradí) a na druhou stranu budeme vynakládat nemalé prostředky státu na lidi, kteří u nás dlouhodobě nebudou chtít setrvat?

8 0
možnosti
MR

Velké ponaučení pro nás je snaha začlenit cikány do společnosti jež se zvrhává ve finanční byznys a utiskování většinové společnosti.

Problém křesťanství je v tom že celkem na primitivní úrovni vnímá lidské populace a nevnímá je z vyšší perspektivy kde vlastně není jedno lidstvo ale soupeření skupin o své místo na slunci, jež vytváří pobočné evoluční větve s různou mentální vnímavostí a tahem k určitým hodnotám.

Staví vlastně na prastarém sociálním pudu smečky - rodiny a jejich hodnotách, což je následně pak pramen a důvod manipulace s lidmi a společností a vytváření umělého prostředí.Člověk má ale od Boha dar a to svoji duální polaritu ( muž - žena) a sociálnost, transformovat do duševní jednoty a poznání jež vede i k  vnímání hlubšího řádu a komunikace se Jsoucnem.

Není to plošný dar a úděl, ale ve zdravé vrstevnaté společnosti vytváří onu altruistickou tvůrčí a ideovou vrstvu, hlavu z které vychází velké osvícené osobnosti jež chápou ducha doby, potřeby, stav a umí lidi motivovat, ať to jsou osobnosti, umění, vědy, filozofie ... , tak osvícení státníci. 

Tato vrstva je vždy hned první na ráně při snaze ovládnout společnost. Před tím do konce věku poddanství to byl panovník a církev po reformách 18-20 století vznikala tato vrstva ale i s ní dělnický vrstva jež nakonec převzala otěže a vedle teroru fašismu 1939 jež šel po krku elity národa, pak přišel důsledný rudý teror a sní cílená destrukce a vláda lidu. Tato elita - vrstva byla zničena a moc vešla do rukou lidu a politiků a po roce 89 nastala zde úzká vazba lidu a politiků o vzájemnou podporu na sociálním poli ... . 

Tragedií pro naší společnost ale i Evropskou je že socialismus na západě odborářský na východě komunistický zničil tuto vrstvu a hlavu společností a společnost vlastně nemá kdo motivovat, kultivovat a vytvářet hodnoty. Zde to jsou čistě politické či křesťanské, ale dnešní doba a přechod na duševní základ lidí potřebuje úplně jinou sortu lidí ... .

5 0
možnosti
MR

Dnes vlastně jde o opuštění tohoto stavu a architektury včetně politiků jež ji tvořili a k tomu nás dotlačuje okolní svět ... . 

Bohužel chybí nové altruistické osvícené osobnosti a politici nového myšlení, jež vědí že architektura Evropy položená od roku 1989, je cesta do pekel a je potřeba ji změnit a uzpůsobit potřebám měnící se ho světa.

5 0
možnosti
MD

Byl tam maly nedostatek, pravda. Pred temi sibenicemi meli 'kracet' skripce, na ktere natahujete normalni uz jen malo svobodne lidi. Jak se vam zachce, dlouho a uporne, az jejich ruce dosahnou k tem pomyslnym sibenicim. Byt vami, o svobode a demokracii, bych radeji mlcel.

13 0
možnosti
JC

Celý tento článek mi přijde jako snůška falešných, prázdných floskulí a Vy sám, promiňte, jako jeden z nejnedůvěryhodných politiků této vlády.

Jak je vidět z celé diskuze, lidé Vám nevěří ani pozdraveníRv

A o tom ostrůvku bezpečí, svobody, prosperity etc budete tak dlouho mluvit, až to všechno spláchnete přílivem uprchlíků ... To v době, když se sestavovala tato vláda, jste si zajel do USA, zřejmě pro ty nejsprávnější rady, pokyny a instrukce. Neprodleně a bez ohledu na povinnosti zde ...Rv

Toliko můj názor.

21 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL