Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vazeni diskutujici. Mimo jednoho diskutujiciho, jste meli vsichni silny ohlas na clanek pana Belohradka. Vase rozhorceni je opravdu ohromujici. Jen je na nespravnem miste. Pan mistopredseda vase diskuzni odpovedi NECTE!!!  Zadny z politiku necte odpovedi na jejich clanky. Je treba pouzit jinych method. Budte vzdy pripraveni. Ten cas prijde. Mozna v predvolebnich schuzkach. Primo z oci do oci. Tam pan mistopredseda nebude moci couvnout.

5 1
možnosti
JR

J32a35r95a 35R77a71n43k

24. 10. 2015 4:50

Jenze pak je problem v tom, ze to dostane opet bonmotar, aniz by vubec neco musel delat, staci, "ze rekl":-(

0 0
možnosti
MK

Netušíte někdo, co tím chtěl básník říct?

5 1
možnosti
PK

tak to nejspíš netuší ani sám bělobrádek ... hodil prostě na svůj blog to co mu sesmolil nějakej jeho poskok/mediální poradce ...

4 1
možnosti
PH

P16e74t20r 84H79o33r14á56k

24. 10. 2015 0:15

Když slyším o těch vašich hodnotách, tak hlavně, abyste si v té vaší partaji uvědomovali, že jsme sekulární stát. Snad se příště už do parlamentu nedostanete.

3 1
možnosti
VM

V31á40c64l59a14v 17M59a69c76h

23. 10. 2015 23:42

Jen když  vystoupíme z EU udržíme naše hodnoty.

Přál bych si aby se ta instituce dala reformovat, ale bohužel je to utopie

RvEURv

5 2
možnosti
PD

P23e42t60r 62D60o64b77r34ý

23. 10. 2015 23:25

"Chci především zdůraznit, že jsme solidární. Že chceme pomáhat. Že jsme ochotní přispět k řešení uprchlické krize jak finančně, tak personálně a technicky."

Kdo vám k tomu dal mandát, kdo vám dovolil od nás vybírat daně a chtít za ně živit cizí přistěhovalce, kteří porušují naše zákony od samého vstupu na naše území. Kolik chudých z celé zeměkoule hodláte živit z našich daní, když je jich na zeměkouli téměř 3 miliardy. Vás jsme si zvolili, abyste se za naše peníze staral o naše chudé a potřebné a chránil naše zájmy, naši kultůru a naše hodnoty. Vy politici jste si to ale vysvětlili tak, že my budeme pracovat a vy za naše peníze budete řešit chudobu celé zeměkoule. Nikdo nemá právo se sebrat s dětmi a rodinou a protiprávně vniknout na naše území s požadavkem na naši životní úroveň. Místo abyste své voliče chránili, tak děláte všechno proto, abyste z nás udělali otroky kteří budou pracovat a platit džizju, tedy náboženskou daň bezvěrců a jinověrců ve prospěch vyznavačů islámu. Potom se seberete a zmizíte v propadlišti dějin. Nám tady ten chlívek po vás zůstane. Zkuste se sebrat a protiprávně vniknout na území USA. Schválně jak dlouho tam vydržíte nežli vás vyrazí a nechají vám zaplatit veškerou škodu spojenou s deportací. Jediný politik který byl schopen vůbec něco udělat, je Orbán. Začal hlídat hranice, nechal změnit zákony a chová se tak, aby se nemusel, na rozdíl od vás, stydět před lidmi kteří si ho zvolili, aby se staral o jejich věci veřejné. Už dávno jste měli islámskou ideologii, která je o nenávisti a násilí, postavit mimo zákon. Už dávno jste nezákonný vstup na naše území měli uzákonit jako trestný čin, za který je nejnižší možný trest vyhoštění. Neudělali jste naprosto nic a jenom plácáte o solidaritě, chudobě a šlechetnosti pohlavárů, která přivede do chudoby nás, původní obyvatele.Chcete li konat dobro, nikdo vám nebrání, ale konejte dobro za svoje a nikoliv nás nutit, platit vaše spasitelské vize.Tohle není solidarita, to je donucení původních obyvytel.

15 1
možnosti
JS

J43o60s96e96f 56S18u84k

23. 10. 2015 23:39

Petře, buď dobrý a pamatuj, že i Ty se můžeš ocitnout v nouzi..I když souhlasím, že ta současná bezbřehá sebedestruktivní forma pomoci je spíše nebezpečná než cokoliv jiného

3 1
možnosti
MK

Evropa není kdovíjak svobodná (zákazy a příkazy se množí každým dnem), rozsáhlé oblasti nejsou bezpečné (banlieus ve Francii, migrační trasy od Řecka až po Německo) a současnou míru zadluženosti a nezaměstnanosti mladých v podstatné části EU taky nelze prohlašovat za příznak prosperity.

Přijde mi to, jako bych četl oficiální tisk v 80.letech. Všechno se rozvíjí, zářné zítřky ... na papíře. Venku šedivá realita, kterou nejde nalakovat na růžovo.

Jediné politicky činné osoby, které se v EU dokážou podívat pravdě do očí a pojmenovat ji nahlas, sedí vesměs v "antisystémových" stranách. Farage, Wilders, Le Penová, Orbán. Neměl jsem z toho radost, ale teď už mi přijdou jako nezbytně nutný korektiv k tomuto plkání.

Podívejte se na osud svých lidoveckých kolegů v Rakousku, pane Bělobrádku. Dříve největší strana země pomalu, ale jistě klouže dolů, zbyli jí věrní voliči nad 50 let, ale nové si nezískává. Mezi mladými dávno dominuje FPÖ a Strache.

5 2
možnosti

Mne těší, že naši lidovci mají mladý dorost.

0 0
možnosti
VH

Rádoby líbivý článek táborového řečníka, slíbem nezarmoutíš a všechny podělíš.

Smutným faktem ale je že: tam kde je potřeba, v rámci EU žádné partnerství neexistuje, jen diktát silnějších. Silnější jsou větší státy, které do systému sypou nejvíc peněz nebo strejcové a tetky v Bruselu, kteří rozhodují o všem, aniž by něčemu rozuměli - EUkomis a komise EP.

Dalším faktem je, že příliv migrantů tradiční Evropu zlikviduje. Kdokoli se proti tomu ozve, je automaticky fašista, xenofob a rasista.

Fakt číslo tři: členství v EU spolu s globalizací ekonomiky nás drží pod krkem a nechá nás nadechnout jen tak, aby jsme se neudusili, ale záoveň si nemohli vyskakovat. Vystoupení z EU by znamenalo pravděpodbně snížení životní úrovně. Možná ale jen dočasné a ve vztahu k západní Evropě velmi relativní. Jakou úroveň asi bude mít Fracie, Británie nebo i Německo, až tam přistěhovalci vytvoří masu, kterou nepůjde uživit. Nedělejme si iluze, že tito nově příchozí lidé budou pracovat. Nemají povětšínou vzdělání, znalost místního jazyka, pracovní morálku a ani chuť se změnit. Nejdříve to uvidíme ve Švedsku, první vlaštovky až přicházejí a s nima i snaha vše negativní tutlat. Z kdysi prosperujícího bezpečného státu se stane první evropský chalífát a záhy budou další.

Takže rycle pryč z EU, raději svobodu a holou řiť, než fašismus EU a relativní blahobyt konzumu nekvalitního šuntu.

9 1
možnosti

Bez Evropské unie se vydáš do náruče velmocí!

0 0
možnosti
PK

evropa svobodná, bezpečná a prosperující nemůže bejt s miliónama muslimů ... a speciálně lidový strany typu CDU s merkelovou v čele dělají co můžou aby tady těch muslimů bylo co možná nejrychleji co možná nejvíce ... a tak si bělobrádku užívejte ještě nějakou tu dobu svoje 3 europoslance a přítomnost v českým parlamentu a ve vládě protože to dlouho trvat nebude ... příště už vám ty jihomoravský babičky a dědové co vás volí stačit nebudou ... vím o čem mluvím - sám jsem z katolický rodiny z jižních čech a moji příbuzní ve většině volili právě lidovce, ale v příštích volbách, po tom co v imigrantskej krizi jako lidovci předvádíte, vám už nedá hlas nikdo z nich, dokonce ani moje silně věřící teta ...Rv

9 1
možnosti
JL

ISIS expanduje - vyhrožoval Rusku i Německu i Izraeli, Rusko už je diktatura, která expanduje a chystá na válku se Západem, s námi, a Evropa? Odzbrojila a pouští na své území miliony muslimů, aniž by - s výjimkou Maďarska a Británie - brala na vědomí, že je ve válce s džihádisty. Pozoruhodné. Evropani se zbláznili???

2 1
možnosti
JS

J74o16s26e23f 59S29u88k

23. 10. 2015 23:14

Já jen doufám, že ještě není pozdě..A myslím si, že brát si na své území miliony muslimů při všem co islám v současné době představuje, je prostě zcela nepřijatelný hazard..

5 0
možnosti

V tom jste s Pavlem Bělobrádkem zajedno! Stačí číst pozorně! Ekonomické uprchlíky musíme vracet.

0 0
možnosti
DB

Hloupost. Relokační systém může fungovat, pakliže se k němu přidá zákon o tom, že volný pohyb běženců je omezen, protože nejsou občany žádného evropského státu. Řekněte také lidem, že žádost o azyl je limitována třemi roky. Vy politici neustále jen plkáte a nikdy nekápnete božskou, buďto jste tak silně podinformovaní nebo nám fakta zatajujete úmyslně.

Bylo by na čase, kdybyste začali mluvit konkrétně.

Takže jak budete léčit příčiny? A prosím velmi konkrétně pane místopředsedo. Čísla, data, systémy kotrol stavu je a stavu mělo býti, systém náprav....mluvte a fofrem. Jinak už na věky buďte zticha. Poslouchat ty nevycválané projevy politiků jde skoro každému už jen na nervy.

9 1
možnosti
JR

J36a47r24a 73R66a40n28k

24. 10. 2015 5:06

Nebo tak, jako to delali Svycari, dat sezonni vizum, to se dela i v Kanade. Minuly rok vzali 50.000 Filipincu nad kvoty 250.000 (po prirodni katastrofe), ale mohou se vratit domu, o obcanstvi mohou zadat po 3 letech, presto ho nemusi dostat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL