Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

K evropským hodnotám 21 století - jak řiká i baba Merkel - by měl patřit i zákaz chovu vepřů. Než bude pozdě.

Ještě nutno podotknouti, že pan Jeden velký plášť to napsal moc hezky. Ale nevím o čem. Chybí mi to správné vzdělání.

1 1
možnosti

Nakonec vzdělání nepotřebujete, když ctíte pravdu a jste schopen vnímat, co druhý říká.

Ale co je to za řeči ohledně premiérky Merkelové? Co to je za výmysl? Kdo Vám to nakukal?

0 0
možnosti
JL

J82á60n 18L88o72s75k65o84t

15. 12. 2015 13:58

Dnes v rozhlase (na Slovensku) hovorili v spravách, že agentúra Frontex zverejnila počty "uprchlíkov" ktorý prišli do EU za 11 mesiacov roku 2015. Číslo je to strašidelné : 1.512.000 kusov !!!

0 0
možnosti
Foto

Napřesrok se čeká 5 milionů a bude to dál každoročně stoupat. Mladým vůbec nezávidím. Je to sobecké, ale jsem rád, že jsem stár.

2 1
možnosti
JZ

Dobře napsáno (s devadesáti procenty souhlasím), přemýšlím ale, jestli jako předseda koaliční strany skutečně nemůžete v této záležitosti udělat víc, než jen psát kvalitní blogy na iDnes.

4 0
možnosti

A nedělá Bělobrádek víc? Někdo z vás tu ku příkladu vzpomínal rodinnou politiku.

0 0
možnosti
DR

"Je to tradice rozumu, vzdělanosti a důrazu na racionální argumentaci fakty."

Tohle je ale v příkrém rozporu s křesťanskou naukou. Zapálení alexandrijské knihovny, uzavření novoplatónské školy v Athénách...

Křesťanští učenci antickou filozofii nejdříve napadali, poté přizpůsobovali své víře. A nezapomínejte, že antičtí vzdělanci považovali starozákonní texty za nemravné, Ježíšovo učení pak za naivní a zcestné.

0 3
možnosti
MP

Je pravda, že např. staří Římané ze začátku házeli křesťany lvům. Ale spíše bych upozornil na fakt, že přestože se duchovní a morální hodnoty šířily v Evropě od nepaměti, tak vzhledem k tomu, kolik zvěrstev se v Evropě v historii napáchalo, nebo co se z Evropy šířilo, tak se nabízí otázka: "kdo se tím kdy v historii nějak zásadně řídil?". Těch bojů, co se v Evropě odehrávalo, co kolonizace Latinské Ameriky (Španělé co tam vyváděli), kolonizace Afriky, dále u nás různé náboženské války, třicetiletá válka (a to byli všechno zbožní křesťané), napoleonské války, první a druhá světová válka, studená válka (rozmísťování jaderných raket) - to všechno přinesla světu Evropa. Nějakým humanismem se řídil málokdo, tak proč zrovna ausgerechnet teď? Jako ano, bylo by hezké, kdyby se všichni lidé na světě měli rádi a nikdo nebyl agresivní, ale realita je bohužel jiná...

3 1
možnosti
MP

Vidím tam rozpor. Jednak je vyzdvihována tolerance náboženství jako evropská hodnota, zároveň je ale zdůrazněno, že výkon těch náboženství nesmí jít proti evropským hodnotám. Co ale s náboženstvím, které jde proti evropským hodnotám, to už zde řečeno není. Pokud např. budeme tlačit muslimy do striktního dodržování evropských hodnot, tak je tím pádem budeme zároveň tlačit do omezení své víry, což je ovšem porušování evropských hodnot. A pokud je necháme volně působit, bude k porušování evropských hodnot docházet také. Jak z toho ven? Evidentně se budeme muset smířit s upozaděním některé evropské hodnoty, bohužel, ať tak nebo tak, takže jako nějakou mantru bych ty evropské hodnoty pořád neomílal. Anebo preventivně zamezit vniku tohoto problému už tím, že do Evropy potenciální problémy vůbec fyzicky nepouštět, což už je bohužel pozdě, už se stalo...

0 1
možnosti

Ano, nutnost pomoci v místě, kde je konflikt, zdůrazňuje i Bělobrádek, jak čteme v článku.

Hodnoty přistěhovalců nemůžeme stavět výš než jsou hodnoty evropské. Pokud naše hodnoty nepřijmou, musí se vrátit a nesmí dostat naše občanství.

0 0
možnosti
MC

M37a45r31c38e46l 84C66a36h93a

15. 12. 2015 11:57

Bla, bla, bla. Doufám že po nových volbách budete mimoparlamentní stranou a nahradí vás některá ""fašistická a xenofobní strana" jak je s oblibou nazýváte..RvEURv

8 2
možnosti

To tak bezmezně toužíš po totalitě?

0 0
možnosti
PS

Korouhvička se otočila.Politici otáčí také.Maďaři byli za plot označeny za xenofoby a rasisty dnes má plot každý.Stát jenž prosazoval důsledně právo na ochranu hranic byl označen za rasistický a xonofobní dnes se plánuje společná ostraha hranic.A můžu pokračovat další hodinu.

Jednoduše řečeno vše co říkali obyčejní lidé se na 100% splnilo.Politici NEMĚLI PRAVDU !!! A teď nikdo z nich neříká promiňte to my politici jsme zabedněnci co neposlouchali vás s pádnými argumenty.Jen pomalu přechází na druhou stranu.Ale lidé si pamatují všechna ta velkohubá prohlášení kdy byl každý odsuzován jako xenofob a rasista.

15 1
možnosti
FK

Je videt, ze jste politik. Napsal jste to nezazivne, je to plne planych frazi a politickych prohlaseni. Byt vami si uvedomim jednu vec. Vy tu nejste od toho abyste urcoval co bude CR delat ale jste tu od toho abyste reprezentoval nase nazory a postoje. Hrat si na spasitele, vnucovat nam at krestanske postoje, nebo zidovske nebo nedej priroda muslimske je znakem toho, ze i vy potrebujete berlicku a ze jste nepochopil svou roli. My v CR jsme prevazne ateiste, at se vam to libi nebo ne. Nestojime o multikulturni spolecnost, neprinasi to zadne zisky, jen rizika. Vetsina evropskych politiku uz davno prohlasila, ze multikulturalismus je prezity. On by mohl fungovat, pokud by za nim byla nejaka velka myslenka, idea - jako treba "jsem American (nikoliv jsem krestan, jsem albanec ....)", jenze my uz tu Evropu tak nezereme (takze "jsem Evropan" fungovat nebude), dokonce bych rekl, ze to misto, kam vas poslu i ja, je s posmechem vnimano vetsinou obcanu. Takze pane Belobradku, bezte do Brusele i s celym multikulturalismem.

5 1
možnosti

Multikulturalismus není heslem lidovců!

0 0
možnosti
Foto

Zní to sice pěkně, problém ale je, že většinou jsou to fráze, kterými se nikdo neřídí.

3 1
možnosti

To nejsou fráze. Doporučuji si to přečíst znovu, pokud to zvládneme!

0 0
možnosti
Foto

Hezky napsáno, leč v této levicově-soukromopodnikatelské vládě vládě působíte jako štafáž. Ne slova, ale skutky...

6 1
možnosti

Kolik jsme mu dali hlasů, takovou má sílu k prosazení a převedení slov v činy!

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL