Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím s Vaším názorem a dávám Vám karmu. Bohužel však i současná vláda, které jste významným členem, má snahu svobodu svých občanů co nejvíce seškrtit. Některé zákony, např. o elektronické evidenci tržeb nebo měsíčních hlášení o DPH, jsou toho důkazem. Argument (mimochodem značně pochybný), že tyto zákony přinesou do státního rozpočtu miliardy korun, nijak neospravedlňuje skutečnost, že právě tyto a jim podobné zákony výrazně omezí svobodu občanů našeho státu.

1 0
možnosti
Foto

Často si kladu otázku, proč pan předseda KDU-ČSL jezdí tak často do Ameriky? Jestli to nebude třeba proto, že se tam jezdí radit s Indiány, jakým způsobem se má za tu svobodu vlastně účinně bojovat...

2 0
možnosti
Foto

,,Svobodu si musíme vždy znovu vybojovat"

Až i Vy prokážete, že je Vaším prvotním zájmem dbát o suverenitu NAŠÍ VLASTI, a to v plném rozsahu(!), A NIKOLI TOLIKO ,,ÚDERNÝMI HESLY", JAKO JE NADPIS vAŠEHO ČLÁNKU, pak i Vám, snad, alespoń někdo, uvěří.:-/

P.S.: Tím nemám na mysli rozbití EU jako takové. Ale její nutnou změnu. Ve všem!Coby zdokonalení např. původ. myšlenky EHS! Čili- společenství nezávislých států!Ovšem tací, jako Vy, se o nezávislost, včetně naší, nesnaží. V ničem.Ani náhodouRv

6 0
možnosti
Foto

Autor by se měl hlavně uklidnit a uvědomit si, že kandidát na prezidenta USA Donald Trump označuje NATO za přežilou instituci a chce, abych si své problémy řešili sami. Takže volá podprahově po našem příklonu k Rusku. I demokrat Sanders je pro oslabení role USA v NATO.

Tato kritika omezování lidských svobod je tedy i kritikou drakonických zákonů, jež zavedl Hollande po teroristických útocích, občanských svobod, včetně razií bez povolení atp. anebo na snahy tajných služeb USA za každou cenu prolomit cestu k informacím od Apple a dalších poskytovatelů služeb, masivních odposlechů CIA. Autorovi bych doporučila prostudovat si dokument renomovaného britského dokumentaristy Curtise Bitter Like, kde se říká cosi o černobílém vidění Reagana a o deformovaných narativem, jimiž krmil americké mediální publikum. Jeho dokumenty získávají ocenění BAFTA a frčí na BBC.

1 2
možnosti
VL

Jste pouze najivní idealista.Stejně jako byl i VH.

2 1
možnosti
Foto

Nejde, bohužel, o idealistu. Spíše o realistu, který se, ovšem otázkou je, v čím zájmu, ,,ideály" oháníRv

0 1
možnosti
OU
VM

Co je prosím přesně nedemokratické na přesvědčení že je nutno co nejdříve se oddělit od hnijící mrtvoly zvané Evropská Unie? Nebo snad má být zárukou demokracie u nás totalitární neomarxistická ideologie, která má v západních státech EU již zcela zřetelné obrysy?

13 2
možnosti
JN

J39i83ř35í 98N88o96s69e11k

6. 4. 2016 11:54

Máte jako vláda odvahu zachovat nám svrchovanost a právo na vlastní rozhodování v otázce migrace (nejen rozhodnutí EK, ale i bezvízový styk s Tureckem apod?

Bude vláda respektovat doporučení Sněmovny a Senátu k otázce řešení migrace, které se shoduje s názorem a přáním drtivé většiny voličů?

11 1
možnosti
ES

Dobrý den, co hodláte dělat, jestliže si Evropská komise bude skutečně osobovat právo rozhodovat o migrantech sama, bez vůle členských států?

11 1
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL