Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Vzhledem k tomu, že vaše partaj spolupracovala s kdekým jen aby se udržela u korýtek, vyznívají vaše věty jako výsměch těm, které tu tak oázale obdivujete. Je načase, abyste zmizeli v propadlišti dějin.

15 3
možnosti
Foto

Doufám, že Vaše přání se nesplní. Vážím si tisíců příslušníků lidové strany, kteří byli komunistickým režimem nejpronásledovanější vrstvou občanů, ze všech bývalých členů politických stran, které byly v poválečném Československu povoleny. Nic na tom nemění to, že po r. 1948 si tehdejší komunističtí vládcové dosadili do čela ČSL kolaboranty.

Děkuji P. Bělobrádkovi za připomínku statečných mužů!

1 0
možnosti
BD

Tomu člověku to vyzařuje nejen z očí. Ani Boží mlýny ho nepoučily ! Je pro společnost naprosto zbytečný.

5 3
možnosti
TP

Nějak nechápu, že tato slova přicházejí od vás. Ať už píšete o skutečných nebo domnělých hrdinech, je to vrchol drzosti. Svým politickým působením každý den pošlapáváte odkaz všech, kteří pro tuto zemi něco udělali. Vaše politické činy jsou nepřetržitým popliváváním odkazu předků, a kdyby kdokoliv ze zemřelých mohl, postaví vás jako kolaboranta ke zdi.

9 5
možnosti
PU

P51e62t17r 67U12h38e23r

20. 9. 2016 8:45

Konkrétněji?

4 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL