Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J89o84s13e43f 55S36u39k

15. 10. 2016 17:14

děkuji za připomenutí našich hrdinů v boji proti fašismu

0 0
možnosti

Jo, pane předsedo! Celá země se proti Vám spolčila? Ne, to jen ti křiklouni tolik křičí, že není slyšet pravda!

A přitom naše země nepotřebuje nic víc, než úctu k lidem, kteří žili a žijí v pravdě, v úctě k druhému člověku, v úctě ke svobodě druhého člověka a v úctě ke spravedlnosti!

Naše země se potřebuje zbavit komunistické závisti, nenávisti, znárodňovací krádeže a komunistických lží! Stále jsme příliš nacucání tím jejich bolševismem, mamonem a mocí!

:-)

0 0
možnosti
Foto

ještě je třeba poklonit se Fučíkovi, Bělobrádku

2 4
možnosti
Foto

Je-li pro vás vzorem vlastizrádný lhář (lhal o Stalinově Rusku) a kolaborant (s nacisty), pak je vidět, co jste zač. Rv

3 0
možnosti

že Vy se koukáte zase na seriál o třech králích....

2 1
možnosti

Zlehčuje sebeobětování?

0 0
možnosti
Foto

Je šťastný národ, který nepotřebuje hrdiny.

3 1
možnosti
Foto

Omyl. Bez nich by mnohý národ nepřežil. Ani náš[>-]

2 0
možnosti
Foto

,,Máme opravdové hrdiny. Mašín, Morávek, Balabán"

Měli jsme. Mnozí, jako i tři králové nepřežili, ty, kteří přežili, ničili, ba i vraždili kom. Po sametu pak z těch, kteří ještě žili, si začali politici dělat křoví k vlastnímu zviditelnění. A dnes totéž, ač již žádný nežije. Oni si zasloužili a zaslouží úctu, vzpomínku i připomenutí. Tací jak Vy, pane ministře, však ne. Toto i Vám jako přímý potomek jednoho z těch, kteří přežili, Vám tímto vzkazuji!

5 2
možnosti
Foto

Panáček spadnul z višně...zjevně...třeba se to časem dá do pořádku...RvRvRv!!

2 2
možnosti

Inu neprekvapil jste. Misto kontruktivni politiky divajici se vpred opet a jen stare archeologicke vykopavky. V podstate naznak toho, ze skutecni verici by meli zustat u sve viry bez prostrednika KDU a toho odlozit do depozitaru muzea.

4 2
možnosti
Foto

Tak, z KDU-ČSL jsem si nejvíce vážil Jiřího Čunka, přestože dokázal z 1,5 milionu ušetřit 3 miliony.

Ale dokázal se postavit proti zločinnému uznání albánského Kosova které u nás prosadila ODS s Topolánkem v čele a se Zelenými s Bursíkem v čele. Toto je černá kaňka na naší diplomacii, když na druhé straně jsme neuznali volby na Krymu, jehož připojení k Rusku proběhlo v souladu s mezinárodním právem.

Největší nebezpečí pro mír ve světě jsou politikové právě jako Pavel Bělobrádek, kteří posvětí jakýkoliv zločin, který spáchá západní "demokracie".

Události v Srbsku, Iráku, Libyi, na Ukrajině, v Sýrii jsou toho důkazem.

5 3
možnosti

Zviditelňovat se patetickými slovy o hrdinství jiných před volbami je nechutné. Za člověka mluví činy a ne kecy. Vznosné kecy o obětech jiných jsou ovšem doménou církevních papalášů...

12 3
možnosti
Foto

Pan Bělobrádek by mohl napsat o hrdinném boji katolíků za vysoké církevní restituce.

O tom, jak jim nevadil hlas poslance Romana Pekárka odsouzeného za korupci a Karolíny Peake, které katolík Petr Nečas slíbil nový zákon, aby její nikým nevolená strana LIDEM mohla mít ve Sněmovně svůj poslanecký klub.

11 4
možnosti
Foto

Zapomněl jste ještě zmínit skupinu bratrů Mašínů, kterou tolik obdivují Karel Schwarzenberg či Váš stranický kolega Daniel Herman.

V roce 1945 popravy nezletilých sudetských Němců v osobě Ctibora Nováka a později podříznutí spoutaného zajatce Ctiradem Mašínem.

8 5
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL