Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P60e29t57r 62P42a49c70k73a

11. 4. 2013 19:02

S karta je každopádně přínos. Podívejte se na rozšíření platebních karet, dnes ji má k bankovnímu účtu každý. Bohužel se z ní stalo politikum se všemi typicky českými důsledky.

3 10
možnosti
JJ

Na rozdíl od s-karty ale nikdo není státem nucen opatřit si platební kartu, nota bene platební kartu banky, kterou mu vybral stát.

4 0
možnosti
MP

S-karty jsou krok správným směrem, a že si z nich někdo ulil malou domů, je daň pokroku!

4 6
možnosti
MP

Tak to se pan autor velice mýlí! Většina občanů české republiky za panem kalouskem stojí, neboť je jediný, poctivý pravicový politik a prudce snižuje státní dluh!!

5 7
možnosti
AK

Velký omyl, dluh se naopak zvýšil na 1,7 bilionu Kč. Každý občan již dluží 163 tis. Kč. Snižení dluhu se zatím nekoná. Co se týče Kalouska, přečtěte si životopis ,od r. 1984 býl ve straně ČSL, kde za vedení komunistů Národní fronty budoval socialismus za normalizace. Převlíkač kabátů a všehoschopný člověk. !!

5 1
možnosti
HM

lidi ,kteří vlastní  Skarty si účet  pochvalují snadný nákup a  manipulaci

2 10
možnosti
Foto

Argumentuje se počty držitelů Skaret, kteří však byli k jejímu převzetí donuceni.

A zrušení tohoto nesmyslu se samozřejmě brání právě proto, že by pak někdo za to musel nést odpovědnost - proto vymýšlí ptákoviny jako nechat jí jako kartu pro ZTP a pod.

11 3
možnosti
FE

A vy pane Machačku víte, jaké má Skarta konkrétní nevýhody?

3 3
možnosti
EN

Ještě jedna zajímavost,úřad karty nakupuje zan 240,-Kč.

Ale skutečná cena výroby toho plastového nesmyslu je necelých 5 ,-Kč.

Nabízí se otázka ,kam že šly ty přebytečné miliony ?

8-o8-o8-o

14 2
možnosti
FE

Není nutné závidět, i když šlo o peníze daňových poplatníků. V ceně bývá započtena i finanční manipulace

0 4
možnosti
Foto

Předseda KDU-ČSL nutně musí kritizovat veškeré kroky TOP 09, to je jasné. Ale, pane předsedo, mohl byste prosím uvést, co jste kdy přinesli vy za ta léta v koalici s kýmkoliv? Vzpomínám si jen na občasné vydírání koaličních partnerů a opakované návrhy na zákaz interupcí.

9 6
možnosti
LF

Je to logické, že všechny ostatní strany budou TOP 09 kritizovat, jak se děje v případě sKarty.

Každé straně jde o hlasy, ale na tom je založena demokracie. Pokud některá strana udělá fatální chybu, tak jí to uškodí, podobně jako se to stalo Věcem veřejným.

-

Předávání osobních údajů z sKaret je nezákonné. Ministerstvu práce hrozí pokuta až 10 milionů

http://zpravy.ihned.cz/c1-59219890-predavani-osobnich-udaju-z-skaret-je-nezakonne-ministerstvu-prace-hrozi-pokuta-az-10-milionu

5 0
možnosti
ZB

Pokud vláda sKarty zruší, pak by měl někdo nés odpovědnost za špatný projekt. Tedy alespoň dle zákona. TOP 09 neustále škodí Česku a zřejmě se najdou tací voliči, kteří tuto stranu doporučí do PS i nadále. To mi ale rozum opravdu nebere.

8 3
možnosti
Foto

To, že media a političtí odpůrci TOP 09 stále dokola omílají, že sKarty jsou špatné, ještě neznamená, že tomu tak ve skutečnosti je. Pokrok nezastavíte a opravdu nechápu, proč by se v 21. století měly peníze distribuovat pomocí složenek. Hysterické reakce odpůrců elektronických karet jsou něčím podobným, jako když dělníci v 19. století rozbíjeli stroje.

6 7
možnosti
JH

J90a52n 18H49l84e94d11í43k

11. 4. 2013 12:30

S karty měly udělat pořádek, nutnou evidenci, která díky agresivním ochráncům osob dat, vlastně téměř neexistuje. Invalidním ponechat doručovatelky--- pohyblivým S karty. Stejně nutně musí k řádné evidenci dojít, nebo se my všichni nedopočítáme ztrát !!!

2 3
možnosti
JC

S-Karta má sloužit jako průkazka ZTPP a přitom na ní není jediné slovo v braillu! No jak má potom nevidomý poznat, že drží zrovna tuhle kartičku?

11 1
možnosti
Foto

Nevím, jestli si děláte legraci, nebo to myslíte vážně. Připusťme druhou možnost. Pokud je to tak, jak říkáte (sKartu nevlastním) a je opravdu nutné, aby to tam bylo, je to dobrá připomínka a určitě není technický problém to tam doplnit. Zatím jsem to však jako argument odpůrců neslyšel.

2 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL