Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

a co jineho je kuprikladu progresivni zdaneni, nez ukazkovy priklad tridni nenavisti ve stylu "at to plati bohati, stejne si na to urcite nakradli, hajzlici nepekny ..." ?

2 0
možnosti
PB

progresivní zdanění je systém stejné oběti. Je normální v USA, Německu apod. Rozdíl je např v tom, jak vysoké to zdanění je. Jestli 18 a 20, nebo 45 a 70. Současná vláda např. klidně zvyšuje dańovou kvótu. Na druhou stranu odpočty, daní si něčeho do nákladu končí tím, že si podnikatelé mohou dát do nákladu i Porsche...Je třeba rozumně vyvážit zdanění a úlevy.

0 0
možnosti
JP

co je "spravedliveho" na tom, ze clovek se stotisicovym platem zaplati na danich RADOVE vice, nez clovek s minimalni mzdou (pomineme li fakt, ze z minimalni mzdy se diky slevam na danich zadne prime dane neplati), a to za prakticky stejne sluzby od statu ? nebo vy se take z nejakeho me nejasneho duvodu domnivate, ze nejlepsi by bylo, kdyby po zdaneni zustalo "vsem tak nejak stejne" ? v takovem pripade uz ale mate k tomu kellerovi proklate blizko, mozna bliz, nez by sam vam samotnemu libilo ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL