Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jako oficiální blog místopředsedy vlády pochopitelné, jinak to ani nemůže být.

0 0
možnosti
Foto

Ještěk té východní Ukrajině.

Kdyby země NATO respektovaly přání obyvatel východní Ukrajiny, kteří nechtějí být v jednom státu se západní Ukrajinou, tak tam žádná válka není.

Takže krev zabitých Ukrajinců v občanské válce na Ukrajině teče na hlavy politiků NATO, hlavně USA, kteří se snaží tímto způsobem do války zatáhnout Rusko.

A na Vaši hlavu pane Bělobrádku též teče krev těch zabitých Ukrajinců v občanské válce, protože patříte k zastáncům válečného řešení, že občané východní Ukrajiny musí být podřízeni Kyjevu (tedy EU a NATO).

A vůbec, křesťanské strany TOP09 a KDU-ČSL patří ve svojí nenávisti vůči Rusku a pravoslavným křesťanům k těm nejagresivnějším.

1 1
možnosti
Foto

Nesouhlasím Rv

NATO je agresorská organizace, jež napadla řadu zemí, které nikoho se zemí NATO neohrožovaly (Srbsko, Irák, Lybie) a spáchala řadu válečných zločinů.

Varšavská smlouva nemá zdaleko tolik zločinů na svědomí jako země NATO.

Co se týká obětí našich vojáků, je to velmi smutná záležitost, ale účast vojsk ISAF v Afghánistánu se za těch 13 let ukázala jako zcela chybná.

Přineslo to terorismus do Afghánistánu-země, kde předtím terorismus nebyl, kde zuřila občanská válka, kterou jsme spojili s terorismem, ale Taliban jako takový nikoho ze zemí NATO neohrožoval (žádný terorista, který provedl útok na dvojčata v New Yorku nebyl Afghánec). Když už, tak jako "odveta" měla být napadena Saúdská Arábie.

Bojovat proti islámskému terorismu se dá jedině způsobem, že se zastaví příliv muslimů do Evropy či USA a pokud bude kterýkoliv muslim podezřelý ze spolupráce s radikály, tak jej vyhostit s celou rodinou a příbuzenstvem do země odkud pochází. Tato politika by byla daleko úspěšnější, než nesmyslné nasazení vojsk ISAF v Afghánistánu a tím i zbytečná smrt vojáků ISAF. Co se týká občanské války v Afghánistánu, to si bohužel musí vyřešit Afghánci sami. Pokud by tam Západ předtím nedodával zbraně, tak už bylo po občanské válce i po terorismu v Afghánistánu.

1 1
možnosti

Vase znovu a znovu predkladani zakladnich a evidentnich veci v teto zalezitosti, hazeni hrasku na zed, si zasluhuje +1.

0 1
možnosti

Mate v tom, v sobe, v cirkvi jiz zastupujete v politice, zmatek. Prectete si radne svoji dilo, zkonfrontujte s postoji EU vuci multikultarismu, s tim co USA vlastne cini v Afghanistanu, postoj vaseho nejvyssiho vuci islamu, atd. A muzete si, alespon v sobe samem a pro sebe, ho napsati znovu.

0 2
možnosti

Nezlobte se, ale mám dojem, že Vy máte zmatek úplně ve všem, zvláště sám v sobě.

1 0
možnosti

Mohl by mi nekdo vysvetlit, jak zastreleni afghance v Afghanistanu nasim vojakem zvysi mou bezpecnost v Cechach ?

1 0
možnosti

Obávám se, že Vám to nejde vysvětlit.

1 0
možnosti

Psal jsem to již v diskuzi ke zprávě o té nešťastné události:

"Jednom za čas se pání ustrnou a přijdou poklečet,

je to trapas, když s pózou mistrnou zkoušejí zabrečet .."

Dostal jsem hromady mínusů, ale holt, je to tady podle předpokladu.

2 1
možnosti

To 'dojeti' muze mit i castecny realny zaklad v tom, ze padli oni za NE. Ne naopak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL