Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Jak vidím, školení v Americe dopadlo dobře. Kde je vaše křesťanská láska a odpuštění, když navrhujete ještě vyšší sankce? Nechápete, že tím přispíváte ke zhoršení politické situace?

4 0
možnosti
BM

Pokud si dobře vzpomínám tak KDU-ČSL vlastně zlikvidovali každou vládu na které se podíleli.

3 0
možnosti
Foto

Váš přístup k ukrajinské krizy je naprosto diletantský. Pukud budete i nadále pokračovat ve stejném duchu eskalaci sanklcí a napětí , skončí to v lepším případě propadem hospodářství a dalším raketovým zadlužováním, v tom horším válkou. Proberte se a pokud neumíte být státníkem, běžte od toho !Rv

4 0
možnosti
MJ

S tím se musíte pane předsedo Bělobrádku smířit, že tzv.tradiční strany budou ztrácet voliče a naopak získávat budou hnutí a nestraníci, je to jasně vidět na komunální úrovni. A podle mě je to správně, vždyť co Vy politici by jste vlastně chtěli? Posledních minimálně deset let je to jeden průšvih za druhým, jedna zlodějna větší než druhá, provalení zákona o církevních restitucí pomocí pravomocně odsouzeného poslance.(mimichodem, zákon který Vy obhajujete). Zmiňujete se o Vaší straně z 90 letou tradicí ale jaká je to tradice, když z toho 50 let jste byly součástí tzv. Národní fronty za Klémi G. počínaje a Gustou H. konče, a politikaření Vašich předchůdců po listopadu 89 si ještě všichni dobře pamatujem. Vlastně možná právě KDU ČSL je jednou z příčin , že voliči se odklánějí od zavedených stran a volí reději různá hnutí a nestraníky.

2 0
možnosti
Foto

Politici jsou profese jako pekaři nebo zedníci nebo tak podobně. Politické strany jsou jejich platforma, přijde mi to logické. Když se společnost dostane mimo osu, třeba se hodně krade, volby vyhrajou noví lidi zaměření na business a dělají pořádky. Než je zase nahradí politici (resp. než se jimi stanou). Pokud se krize vztahů NATO vrs. Rusko hodně vyhrotí, další volby vyhrají lidi, kteří jsou silní v mocenské politice a budou léčit náš strach z budoucnosti, ekonomika pak nikoho zajímat nebude. Když nad tím tak přemýšlím, díky díky za problémy, které jako češi řešíme. S panem Bělobrádkem souhlasím v tom, že politik není překonané slovo. Tuhle profesi stát potřebuje, stejně jako každou jinou.

0 0
možnosti

Ano,  máte pravdu. Kádrování politických stran je naprostým nesmyslem. Nikdo nemůže dopředu hodnotit jen dle členství v politické straně na základě apriorního předsudku, že "politické strany jsou zlé". S tímto fanaticko prostoduchým hodnocením kdysi vyrukovali pučisté z Holešovské výzvy. Říci, že váš prapravnuk bude špatným člověkem jen proto, že bude členem nějaké politické strany, je zcela absurdní.  Politické strany jsou důležitým pilířem parlamentní demokracie a demokracie vůbec, lidé tak mají možnost se sdružovat a přicházet s řešeními ku prospěchu všech. Soudit musíme jen na základě skutků a ideové náplně a nikoliv na základě nesmyslných kriterií. Babiš plácá nesmysly.[>-]

2 1
možnosti
RC

Přečtění Vašeho textu ve mně vyvolalo jednu otázku - proč tedy s panem Babišem sedíte ve vládě?

7 0
možnosti
JC

Když se politiky zmocní oligarchové, dopadá to špatně - viz Ukrajina.

Váš odpor proti Babišovi je nepochybně správný, ale velmi s ním kontrastuje Váš postoj k ukrajinským oligarchům.

Oligarchy "vzal u huby" Putin a tím zachránil Rusko před ukrajinskou cestou - a Vy se ostentativně stavíte sa stranu ukrajinských oligarchů a proti Putinovi.

Takže Vám nerozumím a jsem jako tradiční volič KDU-ČSL značně nespokojen.

5 0
možnosti
Foto

S Vaším příspěvkem souhlasím.

Ale Vy skutečně chcete volit tuto extremistickou stranu pod vedením Bělobrádka a spol?

To i Čunek byl proti Bělobrádkovi morální hvězdou, i když z 1,5 milionů Kč vydělaných peněz dokázal ušetřit 3 miliony a přitom ještě postavit dům.

Ale když se jednalo o uznání Kosova, tak měl odvahu veřejně se proti tomuto zločinu se postavit.

Kdežto Bělobrádek je jen proamerický zastánce zločinů NATO páchaných po celém světě a rozpoutání války s Ruskem.

4 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL