Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Pane ministře, vítejte na protiamerickém blogu.Ještě štěstí, že tohle není skutečný svět,jen místo kde pár bojovníků bojuje proti celosvětovému nebezpečí CIA,tajných organizací a Židů.Za Váš názor karma.Diskutující se dnes nějak flákají, normálně jste tu označován za amerického agenta,no nic snad to ještě přijde...;-)

3 3
možnosti
ZB

Ani to moc dlouho netvrvalo;-)Židobijec Voves nezklame....

5 3
možnosti
PK

Je nutné, aby Rusko přestalo intervenovat, stáhlo své ozbrojence, přestalo dodávat vojenský materiál a zajistilo hranici. Teprve v té chvíli bude možné zahájit skutečně svobodný a férový vnitro ukrajinský dialog. Sankce k tomu mohou dopomoci. Není pravda, že jsou neúčinné. Je pravdou, že byly doposud slabé. Ale druhá, tvrdší vlna již Rusko citelně zasáhla. Třetí musí být ještě zásadnější.

A kdy přestane intervenovat NATO a dodávat materiál a pomoc do suveréních zemí jako je Irák, Libye, Afghánistán, Mali a nebo podobných...?

Kdy budou za intervenování a finační pomoc ISIL uvaleny sankce na Saudskou Arábii? Kdy budou za invazi do Panamy uvalené sankce na USA?

Kdy bude Francie a Británie potrestána za překročení mandátu v Libyi? (Mandát stejného znění nikdy v minulosti neopravňoval k bombardování pozemních cílů), kdy budou uvaleny sankce na Turecko za rozmístění vojsk na syrské hranici? (to je prý agresivní akt rozmístit armádu u hranic země kde je občanská válka... alespoň když to dělá Rusko)

Neměli by sankce být uvaleny na turecko dokud neopustí Kypr?

Pokud má právo intervenovat bez předchozího mandátu NATO tak ho mají i rusové... a sankce jsou pokrytectví a nic jiného.

9 3
možnosti
ZB

Omlouvám se za mínus, mělo být plus, souhlasím s vámi.

1 0
možnosti
ZB

Ukrajinci se rozhodli ve svobodných volbách a my jsme jim pomohli zvoleného prezidenta vyhnat a dosadit neonacisty. Rozehnat parlament a nechali jsme ho rozhodovat pod hlavněmi samopalů. 

Je naprosto pochopitelné, že ti co jim byli jejich zástupci z parlamentu vyhnáni nebo jsou systematicky zastrašováni se brání. Je logické, že neuznávají prezidenta, který je výsledkem námi zmanipulovaných voleb, kterých se oni neučastnili. Apropo prezidenta z mafiánské rodiny, jehož otec byl v 80 letech trestán za majetkové zločinny a on se předtím než se stal Čokoládovým princem dostal do podezření z obchodování s lidmi a drogami. A to pomoci politiků jako jste vy podporujeme. 

Sankcionovat Rusko, za to, že brání genocidě Rusko jazyčného obyvatelstva, které by vámi podporovaná politička nejradši naprosto vyhladila se mi jevý jako nesprávné. Zkuste se nad tím zamyslet.

8 2
možnosti
BM

Pane Bělobrádku myslím že by jste si měl projít vše pěkně popořádku od začátku dění na Ukrajině. Nejlépe pár měsíců před Majdanem a to objektivně. Vše jak bylo na majdanu, svržení prezidenta, střílení jak do demonstrantů tak do policie. O agentech cizích rozvědek a pod. O Kyjevském vraždění svých obyvatel na východě Ukrajiny o pravdivém dění na Krymu a pod. Já si ale myslím že o tom máte lepší informace. Je třeba se také podívat na mapu světa v kolika zemích (asi 120) mají Američané své základny (asi 800). Jistě pochopíte že takový postup se někomu nemusí líbit. Nevím proč se demokraticky nechováme ke všem ale jen k někomu. Co špatností provedli Američani po celém světě, jaké si vymýšleli důvody a vymýšlí je dál s pomocí EU, to znamená i s naší pomocí. Nedivím se že se Putin chová tak jak se chová. Zdá se že, nebýt Putina bylo by už Rusko ve válce. Myslím že je to jeden z nejmoudřejších politiků dnešní doby. Když Američani mohou hájit a chránit své "zájmy" po celém světě proč to upírají jiným. Rusko chrání ruskojazyčné obyvatelstvo na Ukrajině před sfašizovanou Ukrajinskou armádou. Bohužel je spousta takových co nejsou schopni dát si vše do souvislostí a melou to co jim někdo nalil do hlavy.

8 3
možnosti
Foto

,,Ukrajinci mají právo rozhodnout".

Jenže kteří? Ti, kteří povýšili korupci na státní systém, vydrancovali a prohandlovali celou zemi a dovedli jí až k občanské válce? To je totiž dnes ta ,,jediná elita" této neštˇastné země. Ale to Vy, pane místopředsedo a ministře přece velice dobře víte, že:-/ A nejen Vaším, tím nejlepším řešení je co? Vrátit se ke studené válce?To nemáte Páni politici jiná východiska, nebo je ,,jen nechcete"?!

11 0
možnosti
JH

Az prestanete pouzivat dvoji metr (Srbsko), tak ty svoje litanie zkuste znova, jinak jste za sasky

7 2
možnosti
BC

A ještě jste zapomněl že vyhrožuje jadernými zbraněmi.:-P

4 2
možnosti
JC

Putina přestaly bavit neustálé nepodložené útoky o tom, že provádí invazi na Ukrajinu, a tak odsekl, že kdyby ji skutečně provedl, byl by v Kyjevě do dvou týdnů.

Já si ovšem myslím, že by tam byl do dvou dnů. A také jsem přesvědčen, že by ho i lidé v Kyjevě vítali jako osvoboditele.

Protože tahle vláda, co tam teď mají, s oligarchou coby presidentem, rozhodně není vláda legitimní a nevzešla ze svobodných všeobecných voleb.

8 3
možnosti
Foto

No vidíte, náš stát má na ministerstvu financi oligarchou Babiše a  usvědčeného lháře a alkoholika prezidenta.  Byli zvoleni ve volbách stejně tak, jako parlament Ukrajiny v roce 2012 a prezident z voleb 2013. Jenom skutečně jednoduchý člověk nevidí a nebo nechce vidět, že Rusko na Ukrajině se vojensky angažuje a lže stejně tak, jak lhalo v případě Krymu a ve své historii lže stále. Nic nového. To, že má imperiální chutky od dob svého vzniku svědčí to, že se angažovalo v Čečně, v Gruzii, Moldavsku.

8 4
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL