Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Jen svobody kdo hoden, svobodu zna vaziti kazdou. Kdo do pout jima otroky, sam je otrok. V tomto smyslu nase pusobeni v dobyvacnych valkach z nas dela opet nesvepravne vazaly.

4 0
možnosti
PV

Zase jsme se octli na špatné straně studené války.

1 2
možnosti
PV

Napsal jste to sice pěkně, ale pro hlupáka. Všichni přeci víme, kdo nás v roce 68 obsadil. Byli to naši zdatní spojenci a věřte, nebylo to poprvé. Doufejme, že naposled. Takže člověku přemýšlivému vychází zcela jednoznačně neutralita. 

Všechno jsou to jen hrátky velmocí a vy jste jim naletěl.

A jen na okraj, vy jako křesťanští demokrati byste neměli tolik štvát proti jinému státu a vzývat válčení. Měl jsem dojem, že křesťanská láska je o usmíření, odpuštění a především o lásce k bližnímu. A to mi s vaší podporou hajlujících Kyjevanů nejde dohromady.

6 1
možnosti
OK

Neutralita je výborným nápadem pro zemi, která je buď bohatá a situovaná jako Švýcarsko, anebo je tak chudá a bezvýznamná jako Velikonoční ostrovy.

Myslíte, že v roce 1938 měli křesťané podporovat Hitlerovy choutky po zabrání Československa, jen aby nebyla válka?

0 0
možnosti
JC

Tehdy nás obsadili spojenci - členské státy Varšavské smlouvy.

Dnes jsou našimi spojenci členské státy NATO.

Jaká navrhujete opatření, aby nás tito noví spojenci nemohli obsadit?

4 4
možnosti
OK

Máte pocit, že nám hrozí, aby přijeli naši spojenci z NATO a nařídili nám, že musíme zavést cenzuru, zrušit svobodu počínaje svobodou slova, přes nemožnost volit jinou než jednu jedinou kandidátku až po nemožností cestovat?

4 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL