Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obyvatelé státu Israel jsou hrdí na svou vlast, jsou pracovití a jsou to, čemu se říká vlastenci. Potřebovali bychom aspoň polovinu jejich vlastností.R^

2 0
možnosti

V Izraeli jsem pracovně strávil 4 roky. Naprosto souhlasím s tím, že bychom se v Izraeli měli inspirovat a to nejen v oblasti podpory vědy. Fungování státu a tamní společnosti jako takové je ohromující a velmi inspirativní. Zejména zodpovědný přístup ke svému životu a vlastnímu podílu na chodu společnosti je něco, kde bychom měli začít, protože to je nejspíše tím klíčem.

3 0
možnosti
Foto

Vážený pane ministře,

 

ono by se to dalo vyjádřit i jinak. Převážná část obyvatel Izraele dokáže skloubit osobní prospěch s prospěchem země. Jsou schopni bránit společnost ve všech oblastech a ne jen se zbraní v ruce. Činí tak z přesvědčení a to bez ohledu na to, co říkají jak spojenci, tak nepřátelé. A to je ta hlavní oblast, kde bychom se měli přiučit.

4 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL