Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Se Sovětským sv. pardon s Izraelem k lepším zítřkům jít můžete, ale nepočítejte, že se cestou neztratíte. Ti ošidí každého, na ně nikdo nemá !

0 2
možnosti
PS

P81e73t27e22r 52S29m93r37e53k

20. 5. 2015 18:37

Macek zlez už s toho kolotoča lebo ťa evidentne napína a lezú s teba zvratky. A vy sodruzi, máte povolenie zvracať len na ožieračkách ROH... Rv

1 0
možnosti
MR

Klinika Mayo zvažuje odchod z Brna. Miliardy v ohrožení bude řešit vláda.Zhruba 40 milionů korun dluží brněnské Mezinárodní centrum klinického výzkumu (ICRC) špičkové americké klinice Mayo. Ta proto nyní hrozí, že s centrem fungujícím při Fakultní nemocnici u sv. Anny ukončí spolupráci. Do situace se chystá vložit vláda.

Pokud by spolupráce s americkou klinikou byla přerušena, ztratilo by výzkumné centrum prestiž a možná by podle Bělobrádka muselo i vracet čtyři až pět miliard korun z evropských fondů.

Vláda by se věcí měla zabývat příští týden. "Byl bych rád, abychom už měli nějaký návrh řešení. Věc nesnese odkladu. Naší snahou bude, abychom se do kauzy vložili, aby neutěšená situace nevyústila privatizací či prodejem," řekl vicepremiér.

Zde jde spíše o vytváření drahých pomníků, které nakonec bez EU dotací naše společnost neuživí. Na místo megalomanství stanovit jaké obory vědy potřebujeme pro naše hospodářství a těm se věnovat. Zde je potřeba koncepce než zbrklé lákání vědců na finanční motivaci jež později vyschne.  Tato politika je už přežitá a pro stát velmi finančně nehospodárná. 

Započatý projekt výstavby vědeckotechnického parku v Milovicích bude zřejmě ukončen. Ministerstvo průmyslu a obchodu mu odebralo dotaci téměř 400 milionů korun, protože park by se nestihl dokončit včas. Podle původního plánu měla být stavba dokončena letos v červnu

Postačí se podívat na zvrácenou politiku školství kde pomalu každé větší město má univerzitu, je nadbytek vysokých škol a fakult a přínos do hospodářství jen o a průmysl nemá odborníky pro výrobu což je fatální a ohrožuje hospodářský růst. Raději tyto peníze nechte v rozpočtu ... .

1 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL