Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KA

K37a45r87e64l 42A12d47a14m

19. 6. 2015 10:57

Podle toho ukrutného angažmá začínám mít dojem, že z toho autor článku má nějaký ekonomický zisk, nebo přijetím nějaký ekonomický zisk očekává.

1 0
možnosti
JC

Otázka je, kdo jsou naši bližní? Moji jsou rodina a příbuzní. Jak je to u vás pane Bělobrádku? A co na to vaše žena, že chcete do rodiny pár afrických mladíků? Nebo nechcete? Jen jezídky? Já v boha nevěřím, takže jsem nejvíc ohrožený druh. Asi i vámi ohrožený.

12 0
možnosti
Foto

Pan Bělobrádek chce pár afrických mladíků do VAŠÍ domácnosti - to jste mu špatně rozuměl.

10 0
možnosti
Foto

Není altruismus na úkor spoluobčanů náhodou smrtelný hřích? Já jen aby se pan Bělobrádek nedostal do problémů se stolicí, tedy svatou myslím.

8 0
možnosti
JJ

Ano my politická elita víme co je pro vás občané to nejlepší. My o tom rozhodneme a my to zařídíme.

To že 95% obyvatel ČR má jiný názor nás ovšem nezajímá.

13 0
možnosti
JB

Pořád se mluví o syrských křesťanech, které bychom měli přijmout, a asi by nebyl problém, postarat se o ně a začlenit je do společnosti. Nebo se postarat o jezídy, kteří leží v žaludku muslimů možná ještě víc, než křesťané. Jenže na fotkách či videích uprchlíků vidím neustále jen muslimské Afričany.8-o  Tak už konečně vezměme ty křesťany, a zavřít dveře!! Protože je docela možné, že o syrské křesťany a jezídy bude rvačka, ale o nevzdělané agresivní muslimské afričany nikdo stát nebude. Ovšem těch je snad 80 %. Co s nimi? Musí se to vyřešit už skutečně rychle, nebo už z Evropy nebude Evropa, ale Afrika II. A celá půjde ke dnu.

11 1
možnosti
Foto

Vy z fotky poznáte víru toho kdo na ní je?8-o

1 6
možnosti
VM

V68á22c52l89a86v 76M29a19c62h

19. 6. 2015 10:10

Mě je smutno z krátkozrakých a omezených politiků jako jste vy.

8 0
možnosti
Foto

3. pád - komu, čemu - "mně". Ale hlavní je, že nejste omezený :-)

0 6
možnosti
DK

Pane Bělohrádku, myslíte, že k nám přijdou uprchlíci s holubičí povahou? Sna tak naivní nejste....A jinak: Vy byste souhlasil se sňatkem Vaší dcery s tmavě hnědým, světle hnědým, opáleným nebo byste si rval vlasy? Vaše dcera by pak mohla rodit každý rok...a zvednout populaci této země...Co jste za ty dva roky udělali ve vládě pro rodiny s dětmi.které si mají pořídit byt, zařídit byt, získat školku, platit školku, platit dětem kroužky (myslím tím slušné rodiny)....

9 1
možnosti
DZ

Neuvěřitelné. My máme problémy s přírůstkem obyvatel a místo toho,  abychom obyvatelstvu udělali lepší podmínky pro založení nové rodiny, tak sem dotáhneme nevzdělatelné rychle se množící přistěhovalce z afriky. To nemá chybu. A ještě se k tomu natvrdo přiznat. Takže voliči KDU-ČSL, fakt díky ;-€Rv. Jo a to neustálé podsouvání o tom, že jsem zodpovědný za celý svět a mám všem jejich pohodlný život platit, to si strčte víte kam.

17 1
možnosti
Foto

Čím se majíé lidé lépe tím víc klesá porodnost. Nedá se pro růst porodnosti udělat nic-žádná dávka nepomůže

0 10
možnosti
Foto

Já s tím celkem souhlasím, stejně jako valná většina národa, ale tady na idnes-blogu se schází speciální sorta: aktivističtí hysterici, podepisovači peticí, islám-v-čr-nechceme-křiklouni... To bude zas čuróre... ;-D

1 18
možnosti
VM

V78á67c71l15a15v 58M59a88c30h

19. 6. 2015 10:42

to vypadá že už máme dvě diametrálně odlišné valné většiny národa;-)

9 0
možnosti
AL

Nerozumím Vám pane místopředsedo vlády, my tady v našem státě máme mladé lidi, kteří chtějí žít a pracovat a zakládat rodiny, těm se musíme věnovat a pomáhat, kde berete jistotu, že přistěhovalci odkudkoliv, nás obohatí???Nebo, že by dokonce nám chtěli vydělávat na důchody???

Jaký by podle Vás,  k tomu měli mít důvod???

16 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL