Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

odstranit problém přímo v zemích odkud lidé utíkají je jediné řešení-bohužel je už dost pozdě

2 0
možnosti
AS

A49d69a31m 28S92t43a29v75a

10. 7. 2015 8:45

Autore, kolik jich plánujete k sobě domu?

4 0
možnosti
LV

Pane Bělobrádku, já Vám přepošlu jeden dopis od vašeho bývalého a rozumného spolustraníka. Nevejde se mi to do jednoho postu, tak to rozdělím do vícero. Je sice adresován premiérovi, ale představte si, že je adresován Vám. Jako křesťan byste se měl minimálně pořádně zamyslet: 

Pane premiére,

jaký je - podle Vašeho názoru - rozdíl v účinku skleničky metanolu, kterou vypijete pod nátlakem, nebo dobrovolně? Opravdu si myslíte, že intenzita a efekt jedu závisí na dobrovolnosti jeho požití? Kdybyste náhodou tápal v nejistotách, jako biochemik Vás ujišťuji, že nepřežijete ani v jednom případě.

Podobných jedů jste již Vy našim občanům naservíroval nemálo. A nyní chcete skutečně vyvolat nekonečnou řetězovou reakci - geometrickou řadu násilí, loupeží a vražd v populaci ČR vtažením "Trojského koně" imigrantů do "Města", kterým je naše drahá milovaná vlast?

Klíčovým indikátorem rozdílu mezi křesťanstvím a islámem je vztah k nepřátelům:

Zatímco fundamentální křesťan (který se drží fundamentu, tj. základu své víry) má povinnost se za nepřátele modlit a žehnat jim, fundamentální muslim je má povinnost buď islamizovat nebo vyvraždit jako nevěřící psy, bezvěrce či jinověrce.

Příkladů známe dost ze současné doby, o historii ani nemluvě: zázračná - vymodlená - vítězství na svátky Panny Marie v bitvách u Lepanta (7/10/1571) a u Vídně (12/9/1683) rozhodly o záchraně naší křesťanské Evropy - jinak byste i Vy, pane premiére, dnes nosil turban.

11 0
možnosti
LV

Pokračování: Stejně jako existuje řada vlažných křesťanů, kteří výzvu svého nejvyššího Pána Ježíše Krista - dokonalého Boha i Člověka zároveň - neplní, tak existují i nedůslední "vlažní" muslimové, kteří rovněž výzvy Koránu k likvidaci bezvěrců neplní (díky Bohu). Když se však dostanou pod vliv svých DŮSLEDNÝCH PRAVOVĚRNÝCH souvěrců (tzv. "fanatických fundamentaistů"), náhle se rychle radikalizují a svou víru začínají praktikovat "naplno" - vražděním všech, kdo nerespektují tzv. vůdčí roli islámu a odmítají právo šaría (vzpomeňte si na neslavný Článek 4 komunistické Ústavy ČSSR o vedoucí úloze Komunistické strany).

Osobně znám několik závažných svědectví, jež tento fakt potvrzují, na něž jsem upozornil Policii ČR. Navíc mám zkušenosti s islámskou expanzívností již doby 90. let, kdy jsem působil jako pedagog na jedné College v silně islamizovaném prostředí anglického Birminghamu, i ze své praxe šéfa Zahraniční sekce KDU-ČSL.

Všichni politici či tvůrci mediální propagandy, kteří tuto SKUTEČNOST záměrně bagatelizují, zamlžují či dokonce popírají, jsou v plném smyslu slova VLASTIZRÁDCI, a zaslouží si spravedlivý maximální trest podle dikce trestního zákona.

Pokud si dobře vzpomínám, pane předsedo vlády, měl jste křesťanskou svatbu v kostele - v Domě Božím - proto zcela jistě velmi dobře rozumíte každému slovu.

Z těchto důvodů Vás jako premiéra mé vlasti, zodpovědného za její blaho a rozkvět, a za bezpečí VŠECH JEJÍCH OBČANŮ, korektně, avšak důrazně a naléhavě žádám a vyzývám, abyste okamžitě zastavil tzv. dobrovolné přijímání muslimských migrantů a vyhlásil NULOVOU TOLERANCI k jejich pokusům o překročení naší státní hranice - po vzoru Vašeho velkého nového Idolu - USA.

9 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL