Diskuse

Odvětví kulturního a kreativního průmyslu je pro nás vstupní branou do budoucnosti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Pane inženýre, se zájmem čtu Vaše příspěvky. Nenechtete se prosím odradit  nevěcnými ale nenávistnými reakcemi. Jižní Korea má například fascinující  úroveň školství danou vysokým finančním ohodnocením učitelů již na základní škole a jejich vysokou prestiží ve společnosti. Jižní Korea je země v mnohém inspirující a je dobře na to upozorňovat.

0 0
možnosti
PD

P42e14t78r 51D71o78b25r33ý

27. 10. 2015 14:09

Připomíná to předrevoluční rudé právo. Je zajímavé, jak všichni jste plní nápadů co za naše peníze podporovat a nakonec po všem tom podporování tady máme skoro dva biliony dluhů. Co takhle pane Bělobrádku kdyby po skončení vašeho vladaření někdo vyčíslil škody a dluhy které po vás zůstanou a na úhradu těch škod vám zabavil majetky a doživotně byste museli ty škody splácet. Zdalipak byste s takovou chutí podporovali svoje velikášské vize a přijímali černé oplodňovače. Rv

0 0
možnosti
MV

teda ja zasnu. ctu vas prvne. proc? proc tyhle zprofanovany agitky? mel jsem vas za jednoho z tech "chytrejsich" ze soucasne vladni "garnitury" - protoze vlada se tomu vasemu seskupeni neodvazuju rikat, ale fakt na prd - jak garnitura, tak tenhle text. Dalsi se nejen ze neodvazuju cist, ale nemam na nej ani chut. skoda. dalsi sance ukazat svoje mysleni vyletela kominem jako saze...

2 0
možnosti
Foto

K59a18r20e86l 92M37á17d36l46e

27. 10. 2015 13:37

Jako vždycky - naivní slohové cvičení do svazáckého plátku okresního významu. Jen když si někdy jako téma článku vybere migranty, tak je tam navíc ještě úporná snaha všechny chápat a s nikým si to nerozházet.

0 0
možnosti
MR

Asistent opět dostal úkol.  Nemohu jedno pochopit proč nám někdo tlačí svoji reálií, když víme dalece více a to díky odborným a dalším časopisům a mediím.

Každý si sám může udělat svůj obrázek a najít tam svoji potřebu.

Je vidět že KDU - ČSL a p. Bělobrádek není schopen překročit komunistické stigma o lepší budoucnosti a že je otcem myšlenky ... .

Jde to samo a přirozenou cestou a není potřeba se na tom přiživovat a vytvářet následně umělý svět jaké si politické podpory na které se plýtvají velké peníze bez výsledků.

Už jsme v jedné slepé uličce a to snaze všem dát co nejvyšší vzdělání . Následek je zde přebytek vysokých škol, univerzit a armáda vysokoškoláků jež nemají uplatnění a hospodářství chybí důležití pracovníci do továren ... .

Vaše přítomnost zde je naprosto zbytečná a stojí nás jen další a další peníze ... . 

Navíc v dnešní době je jiné aktuální téma, které když nevyřešíme tak na tuto budoucnost můžeme rovnou zapomenout.

Vraťte se zpátky na zem a řešte uprchlickou krizi a nebo odejděte z vlády ... .

3 0
možnosti

Nemohl byste pane Bělobrádku nechat už toho každodenního jalového plácání s titulky jako za vlády KSČ? Nikdo soudný Vás už volit nebude, marná snaha.

2 0
možnosti