Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejste náhodou předseda parlamentní politické strany, která se podílí na likvidaci svobody u nás? To byste si mohl ty pokrytecké řeči aspoň odpustit.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, čemu říká autor svoboda, zda zmanipulovanému myšlení obyvatel USA na němž si teoreticky reklamního průmyslu, Bernays poprvé odzkoušeli, jak kolektivně zblbnout, zmanipulovat normálně rozmýšlející lidi, aby kupovali výrobky tamních korporací anebo díky propagandě hltali politické ideje studené války, myšlenku militarismu obráceného naruby v podobě šíření demokracií za každou cenu, štvavé kampaně CIA?

USA by nebyli tím, čím jsou nyní kdyby nebylo strategicky výhodné izolované polohy, petrodolaru, nadnárodní dominance, arogance a jejich militaristické převahy. Kolik smyslupných projektů- za odzbrojení, za mírový vesmírný výzkum bez využití zbraní USA zablokovaly jakožto jediná země svým VETEM? A kolik Kuba? Kubáncům nikdo nebude vnucovat naši ani americkou vizi světa a snažit se jim svrhnout místní vůdce. USA už jich svrhli v Jižní Americe dost a na řadu plánovali atentáty.- Především na ty,kteří jim nezobali z ruky. USA by se prvně měli Kubě omluvit a zavřít Gauntanamo, kde ilegálně a protiprávně jen na základě svých zákonů v rozporu s mezinárodním lidskými právy na kubánském území mučí vězně, které si pochytali po celém světě, občany cizích států, kde neměli vůbec co dělat.

0 0
možnosti

P61e25t74r 26N77o59v89e38k

19. 4. 2016 6:46

Obchodu se dlouhodobě daří pouze tam, kde se daří svobodě - tím myslíte spoustu let nejdynamičtější a nejúspěšnější ekonomiku světa - Čínu ? 8-o

0 0
možnosti

V zásadě s vámi souhlasím, ale doplnil bych, že podstatnou podmínkou rozvíjení obchodu a podnikání je i minimalizace přebujelých dotací, které pokřivují prostředí, zvýhodňují málo schopné před kreativními.

Dotace často směřují finance do oblastí s minimální až zápornou hodnotou návratností. Jaká je navíc míra korupce v dodacích asi sám posoudíte.

Pokud máte aspoň malou možnost toto ovlivňovat i v rámci EU, měli byste na tom spolupracovat spíše s hnutím ANO, protože ČSSD je jednoznačně orientovaná na voliče, které lze zařadit mezi ty, kteří mají spíše problém s vyšším uplatněním na pracovním trhu a je podporovatelem evropského sociálního inženýrství a vždy bude ráda rozdělovat cizí peníze a případně si na to i vypůjčí.

Tento celoevropský pseudohumanismus a podpora rovnostářství je ještě stále Bruselem obhajovanou "optimistickou" cestou EU, ale bohužel směrem na periférii vyspělého světa.

0 0
možnosti

Obchodu se dlouhodobě daří pouze tam, kde se do néj politici vúbec nepletou,

0 0
možnosti
Foto

,,Na Floridě jsem byl dělat byznys,..."!!

Inu, kapitál nezná hranic;-)Politika ovšem také ne. Snad jen, že u některého politika je dělání byznysu nežádoucí, u jiného ovšem zcela OK;-DA jakpak je to Vás, pane ministře?

3 0
možnosti

Pokud by měli být Kubánci někdy svobodní tak jako my teď, tak to za tu námahu snad ani nestojí. Anebo jsme se namáhali zatím málo, a půl cesty máme před sebou. To by bylo dobré. Horší je, že v posledních letech prudce couváme. A za to díky, díky moc i Vám a vyřiďte to prosím se vší úctou spoluvládcům, víte koho myslím, čerpače a neplatiče.

0 0
možnosti

V46á52c29l72a62v 14M59a62c86h

18. 4. 2016 18:06

a proto se EU daří čím dál hůře

0 0
možnosti

takže Saudové mají nesvobodnější nejdemokratičtější systém na světě????8-o to nemyslíte vážměRv

1 0
možnosti
Foto

platí také obrácená závislost: svobodě se daří, kde se daří obchodu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL