Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To už jsou jen drobnosti a lavírování, jak moc lze ještě oholit třikrát oholené ovce. Daňová zátěž je obrovská, daňové zákony nepřehledné, jako bonus každý jeden FÚ může mít svůj názor a k tomu každý jeden správce daně může mít svůj názor a nikdo s tím nenadělá nic. Takže prioritou by mělo být zjednodušení celého daňového systému, ale především snaha, aby každý jeden daňový poplatník měl jistotu, že to a to je psáno v zákoně a to a to také odvedl a pokud dojde na "lámání chleba" mohl zákon otlouct o hlavu správci daně. To je to, co dnes chybí. FÚ Vás vyzve, přijdete tam a řeknete, já jsem si vyčetl, že mám zaplatit to a to a úředník řekne, no to ani omylem, máte zaplatit ještě tohle a tamto a protože zákony jsou nejednoznačné, jste druhý, platíte jak mourovatý. Japonský blbovzdorný systém je jen sen a daně, pokuty, penále, další daně mizí kdesi v černé díře a nemá to konce kraje. EET je jen další kladivo na čarodejnice. Zdražení, omezení služeb, propouštění zaměstnanců a pak se bude řešit, co s nimi, komu přispět, aby si mohl nakoupit, přitom by nic z toho nebylo třeba, kdyby se celý systém placení zjednodušil až na dřeň. Nikdo si nechce platit armádu účetních, daňových poradců a advokátů, Franta Vonásek instalatér na to ani nemá. Tak snad už jen doufejme, že Franta Vonásek bude ochoten vyměnit sifon za pár korun na černo, protože na výměnu sifonu v řádu statisíců, aby Vonásek mohl uplatit všechny ty účetní, daňové poradce, advokáty a letité soudy, soudní znalce a další, prostě nebudu mít peníze ani já ani sousedka Vomáčková, tím Vonásek přijde o další kšefty a tím se roztočí spirála zdražování . . . .

1 0
možnosti

Já si myslím,že pro řemesla a živnosti má EET smysl. Kolik řemeslníků vám dá dobrovolně bez požádání doklad o přijaté částce? Podle mé zkušenosti tak jeden z 10. Pan předseda asi s řemeslníky moc do styku nepřijde.

0 0
možnosti

J73a83n 19M48i15h48u20l43k19a

11. 1. 2017 10:59

;-D;-D;-D;-D;-D a pak že s váma není prd.... legrace

0 0
možnosti
Foto

Pomohli jste prosadit zákon v nynější podobě. Pokud jste byli od začátku proti, měli jste si za svým stát a nepodpořit jej. Nynější předvolební odvolávka, že jste to nechtěli je směšná a nedůvěryhodná. Patříte do politického kanálu.

4 0
možnosti
Foto

J66i32ř79í 18T84o67m64á31š

11. 1. 2017 10:41

Klasické chování lidovců: Být u koryta a vyhnout se zodpovědnosti.

2 0
možnosti

J49i57r70i 97K66u81c68e71r50a

11. 1. 2017 10:31

EET buď všichni, nebo nikdo (což bych preferoval)

0 0
možnosti
Foto

v zásadě buď všichni, nebo nikdo. Nemá smysl bránit technickému pokroku. Ten kominík snad nemusí se zařízením EET běhat po střechách. Musí snad mít případné zařízení k dispozici v okamžiku platby za službu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL