Diskuse

Děti jsou radost

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Žádných pět miliard v kapse jsem nenašel. Ale co se týká podpory, nejvíc bych ocenil, kdyby se výše důchodu odvíjela od počtu dětí a jejich platu. Kdyby šlo na důchod rodičů třeba 5 % platu dítěte. Investoval někdo velké peníze do tří dětí a jejich pořádného vzdělání? Vydělávají teď ty děti pořádné peníze a platí tak pořádné daně? Fajn, tady máš deset tisíc k důchodu. Máš jen jedno dítě, bylo ti jedno, že roste jako dříví v lese a teď zametá chodník? Tady máš šest stovek k důchodu.

0 0
možnosti
TV

Tak pan Belobradek bude pred volbami strasit i na blogu? Ach jo... Dil druhy bude, ze Vas bavi duchodci? Me taky bavi deti, ale hlas Vam nehodim, kdybyste tu psal, ze Vas bavi treba pejsci a kocicky...

0 0
možnosti
JR

J18a83n 30R62á71ž

31. 8. 2017 14:50

Děti baví jen Lidovce a všechny ostatní nas*rají, to si myslíte pane Bělobrádku?

PS. Bělobrádkovi Lidovci jen planě kecají o podpoře rodiny a naplnění její hlavní funkce, kterou vždy bylo a vždy bude výchova dětí, ale nezaregistroval jsem, že by členové vlády z řad Lidovců nějak hlasitě protestovali proti snahám ministryně Marksové, Dientsbiera a další liberálních levičáků, zlikvidovat tradiční rodinu.

1 1
možnosti